Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Зрелищен киноспектакъл от нов вид с „Трансформърс: Възходът на зверовете“ само в кината през юни 2023

Зрелищен киноспектакъл от нов вид с „Трансформърс: Възходът на зверовете“ само в кината през юни 2023

Аз детето | 2022-12-12

Зрелищен киноспектакъл от нов вид с „Трансформърс: Възходът на зверовете“ само в кината през юни 2023

В продължение на милиони години нашият свят се трансформира, но този юни нещо ново и първично се пробужда. Изключително успешният франчайз „Трансформърс“ се завръща на големия екран с „Трансформърс: Възходът на зверовете“ – екшън спектакъл в най-добрите, визуално впечатляващи традиции на поредицата, който ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света, в което ще се срещнем с нов, поразителен вид Трансформъри.

През 1994 година, двойка археолози от Бруклин се натъкват на древен конфликт, който заплашва да разруши планетата ни. В дългогодишната битка на Автоботите и Десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на Трансформърите – Максимали, Предакони и Тероркони. Изправяли сме се пред много заплахи – и в миналото, и в бъдещето, но точно срещу такава не сме! Какво е мястото на човечеството в тази епична битка?

Първият трейлър на „Трансформърс: Възходът на зверовете“ разкрива спиращите дъха технически достижения и мащабите на амбициозната продукция, но загатва и за емоционалното сърце на филма, което, по подобие на Бъмбълби, лежи върху човешката история в центъра – история, която ще допадне както на утвърдените фенове на поредицата, така и на тези, които за първи път се сблъскват със света на трансформиращите се роботи.

Режисьор на „Трансформърс: Възходът на зверовете“ е Стивън Кейпъл Джуниър (Крийд 2), по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе. Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Парйм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на Максималите Оптимус Праймъл. Като гласове ще чуем още Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео.

Отприщваме първичната си сила с „Трансформърс: Възходът на зверовете“ от 9 юни само в кината на 3D и IMAX 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град