Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Специална новогодишна програма очаква зрителите на Bulgaria ON AIR

Специална новогодишна програма очаква зрителите на Bulgaria ON AIR

Аз детето | 2022-12-30

Специална новогодишна програма очаква зрителите на Bulgaria ON AIR

Матю Макконъхи, Шърли Маклейн, Джоди Фостър, Кейт Уинслет и още много звезди ще станат част от ефира на Bulgaria ON AIR в навечерието на 2023 година. Специалната празнична програма ще започне на 31 декември, когато от 19:30 часа зрителите ще научат на какво е готов един човек, за да бъде богат, в премиерния за българския ефир филм „Бърни“. Вълнуващият и изпълнен с черен хумор сюжет проследява завладяващата история на Бърни, чийто живот се променя след неочаквано запознанство с богата вдовица.

На 1 януари, от 10:15 часа, почитателите на качественото кино ще могат да видят за първи път в българския ефир комедийния филм „Касапница“, заснет от Роман Полански по знаменитата пиеса на Ясмина Реза „Божествата на касапите“. Започналият като любезна дискусия върху детските взаимоотношения разговор скоро ескалира в словесна война, в която неусетно и четиримата родители разкриват истинската си същност. Нито един от тях няма да избяга от касапницата.

Как животът на едно щастливо семейство може да се преобърне и колко голяма може да е надеждата, за да обявят война на смъртоносна болест, застрашаваща детето им? В първата вечер от новата 2023 година зрителите на Bulgaria ON AIR ще разберат в 22:15 часа и ще станат свидетели на една разтърсваща история по действителен случай за смелост, борбеност и силна любов, в премиерния за българския ефир филм „Войната е обявена“.

В специалната новогодишна програма на Bulgaria ON AIR, от 20:45 часа на 31 декември, е заложен и филмовият концерт на Шерил Кроу в Кепитъл театър. Палитрата от музикални стилове ще продължи и в 22:30 часа, когато ще се излъчи първата част от концерта „35 години на сцена“ на Веселин Маринов.

Веднага след новогодишното обръщение на президента на Република България Румен Радев, програмата ще продължи с втората част на празничния концерт на обичания изпълнител Веселин Маринов. Точно от 01:30 часа Bulgaria ON AIR ще продължи да се грижи за доброто настроение на зрителите, когато в ефира на телевизията ще звучат едни от най-големите хитове на Михаела Филева от концерта ѝ в Зала 1 на НДК.

Невероятни концерти и завладяващи филмови заглавия ще продължат да се грижат за доброто настроение на всички пред малкия екран и на 2 януари, когато от 19:30 часа телевизията ще излъчи концерта „Всичко, от което се нуждаеш е любов“ на Симфоничния оркестър и Биг бенд с Вили Казасян в ролята на диригент. А как една лятна ваканция може да накара 14-годишно момче да намери своето място в света ще стане ясно в премиерния за България филм „Едно време, онова лято“, който ще се излъчи на 2 януари от 21:30 часа.

Не пропускайте новогодишната празнична програма и се забавлявайте с ефира на Bulgaria ON AIR.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град