любопитно

Начало | любопитно | Моят любим герой от „Soy Luna“

Моят любим герой от „Soy Luna“

Ивелина Велева | 2017-06-14

Моят любим герой от „Soy Luna“

Моят любим герой от „Soy Luna“ е Луна. Най-много ми харесва това, че е много ентусиазирана, добра и винаги помага на всички. Аз винаги се старая да приличам на нея. Имам много работи на Луна включително и нейните кънки. Аз много харесвам и как тя се пързаля със ролкови кънки. Луна (Карол Севиля) е добро и мило момиче от Мексико. На родителите ѝ се предоставя шанс да отидат в голям град и те смятат, че там Луна ще се образова и ще намери повече приятели.

В „Jam & Roller“ тя открива възможност да съчетае двете неща, които обожава: да кара кънки и да танцува. Но с преместването си тя среща Амбър (Валентина Зенере) и Амбър се опитва да изгони Луна от имението в което живеят. Но Луна не се отказва и Амбър разбира, че Луна е много по-силна отколкото Амбър мисли. Затова луна е моят любим герой – най-вече защото никога не се предава. Аз искам да съм като нея. Обичам я.

Участва в конкурса на „Сой Луна“



Коментари
4 коментара

Анонимен , ,

Публикувано на 25.06.2017

Здравейте Сериала Сой Луна е страхотен много е интересен вьрхьт е просто много е як Радвам се че го има Имам много любими герой от Сериала Сой Луна но от всички имам двама много любими герой Това са Нина И Педро двамата много ги харесвам Те са страхотни яки добри и са ми любимците и са много красиви Нина е красива много добра верна приятелка Нина макар че е стеснителна е много добра и искам да имам Приятелка като Нина А Педро е много добър красив умен и има чаровна усмивка и е супер Този сериал просто е вьрхьт

христина , ,

Публикувано на 20.01.2018

аз обичам луна и делфи

Фоти Атснасова, 11 г.,

Публикувано на 05.05.2018

Аз харесвам Луна,Симон,Джим, Джам,Рамиро,Нина,Гастон,Педро,Нико и Джулияна. От редакцията искам нещо да ви итам.:Искате ли да направим състезание?

Бела , ,

Публикувано на 14.07.2021

Луна и Делфи са яки, но h2o са по-яки.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град