Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | ПакМан отново ще ни забавлява, но този път на филм

ПакМан отново ще ни забавлява, но този път на филм

Аз детето | 2022-08-11

ПакМан отново ще ни забавлява, но този път на филм

Знаете ли какво е Pac-Man? По-запалените геймъри може и да са чували и дори да са опитвали играта, а останалите могат да попитат родителите си. Всеки малко по-възрастен помни забавната игра с жълто човече, което яде точки и бяга из лабиринти. Не звучи като добър сценарии за филм, но пък кой знае... Bandai Namco, издател на поредицата от игри Pac-Man, стартира пълнометражен екшън филм на живо във вселената.

Филмовата адаптация ще бъде направена от Wayfarer Studios, които досега са пуснали само два филма на кино: A Feet Apart (2019) и Clouds (2020). Проектът ще се основава на оригиналната идея на Чък Уилямс. Той е известен като продуцент и автор на идеята за филмите на Соник, а през 90-те работи върху култови анимационни филми на „Дисни“ („Цар Лъв“, „Херкулес“, „Аладин“, „Красавицата“ и звярът“ и много други).

Сюжетът на Pac-Man е прост: играете като вечно гладно жълто чудовище, което пътува през лабиринт, събирайки точки и бягайки от призраци. Въпреки че идеята за филмова адаптация на това изглежда странна, всъщност по играта вече има два филма: „Pac-Man в света на духовете“ на Disney XD и „Pac-Man на ABC“.

Така че нямаме търпение да видим какво ще се получи този път!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град