Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Децата и родителите им могат да се наслаждават на обичани анимационни сериали на български език

Децата и родителите им могат да се наслаждават на обичани анимационни сериали на български език

Аз детето | 2022-09-07

Децата и родителите им могат да се наслаждават на обичани анимационни сериали на български език

Линейният телевизионен канал, предназначен за деца на възраст от 2 до 6 години, Disney Junior, вече е достъпен на български език. Обичаните продукции, които каналът предлага, ще бъдат озвучени на български.

Каналът е посветен на децата в предучилищна възраст и хората, които се грижат за тях. Каналът засилва емоционалната връзка с ранното детство и родителите и кани малчуганите в свят, изпълнен със забавления, смях и въображение. Обичани герои оживяват в анимационни сериали като „Марвъл Спайди и невероятните му приятели“, „Мики Маус: Забавната къща“, „Блуи“ или „Пижамаски“. Така децата се впускат във весели приключения с уроци от любимите им персонажи. Съдържанието на канала се фокусира върху емоционалните истории и добрите герои, с които децата си взаимодействат и които са спечелили одобрението и доверието на родителите. Каналът създава добронамерена, приобщаваща и в същото време мотивираща среда, която е близка до малките зрители.

Локализирането на канала допълнително ще обогати портфолиото от линейни телевизионни канали на Disney в България. В момента то включва Disney Channel, насочен към деца между 6 и 9-годишна възраст, емблематичните канали с документално съдържание National Geographic и National Geographic Wild, развлекателните канали Fox, Fox Life и Fox Crime, както и кулинарния канал 24KITCHEN.

Ирина Тотова, вицепрезидент и генерален мениджър на Disney за Балканите, коментира:

„Развитието на линейните канали на Disney в България е приоритет за нас и се радваме, че българските зрители могат да се докоснат до нашите емблематични брандове. Локализацията на Disney Junior ще засили още повече присъствието ни на местния пазар, но по-важното е, че ще предостави възможност на децата и техните родители да се наслаждават на обичани герои и истории и да се забавляват заедно“.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град