афиш

Начало | афиш | Куклен театър „Весел“ покани „Чук и Пук“ на съботната си сцена в читалище „Искра“

Куклен театър „Весел“ покани „Чук и Пук“ на съботната си сцена в читалище „Искра“

Аз детето | 2022-10-21

Куклен театър „Весел“ покани „Чук и Пук“ на съботната си сцена в читалище „Искра“

Куклен театър „Весел“ кани на 22 октомври от 11 часа в читалище „Искра“ във Велико Търново на поредното представление от проекта „Съботни спектакли за семейна публика“ – „Чук и Пук“ по класическия текст на Турбьорн Егнер. Постановката е от репертоара на Държавния куклен театър в Пловдив и е дело на Стоян Ангелов, сценографията – на Диана Узунова, а музиката – на Гергана Василева. Участват очарователните актриси от пловдивската трупа Михаела Андонова и Наталия Василева.

„Имаше едно време едно момченце. Казваше се Антон. То имаше в устата си зъбки – като всички деца естествено. Но в едно от зъбчетата на Антон имаше дупчица и там живееха две човечета, които се наричаха Чук и Пук. Чудни имена! Наистина чудни, но чудни бяха и човечетата. Бяха толкова малки, че можеха да се видят само със силно увеличително стъкло.“

„Чук и Пук“ е забавен образователен спектакъл, който ще помогне на децата да открият разни важни тайни за зъбките!

Проектът „Съботни спектакли за семейна публика“ на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица.

За допълнителна информация – 0878 790 549.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град