афиш

Начало | афиш | Коледните приключения в Столичен куклен театър започнаха

Коледните приключения в Столичен куклен театър започнаха

Аз детето | 2023-12-08

Коледните приключения в Столичен куклен театър започнаха

Както всяка година в навечерието на коледните и новогодишните празници, малките столичани и гости на столицата ги очакват незабравими срещи с постановките на театъра и разбира се, с Дядо Коледа, който ще „заживее“ в Столичен Куклен театър в периода между 9 и 26 декември.

Всеки родител, който иска детето му да получи подарък лично от Дядо Коледа, може да се свърже с него или някой от помощниците му чрез билетните ни касиери, които ще окажат пълно съдействие. Най-големите фенове на Столичен куклен театър ще могат да поръчат индивидуален видео поздрав от Дядо Коледа за децата си, както и индивидуална коледна картичка със снимка на тяхното дете.

За целта, всички желаещи трябва да заявят желанието си на тел.: 02 987 72 88 или по имейл на pr@sofiapuppet.com.

Вълнението и събитията, които предстоят за поредна година ще разпръснат щастие във всички детски очи и съзнания. Подготвили сме фантастични заглавия, които ще пренесат децата в зимната приказка, за която всички бленуваме.

Коледните представления стартират още на 9 декември в 11.00 ч., в салона на бул. „Янко Сакъзов“ 19, когато е и премиерата на най-новата снежинка в репертоара ни – „Коледно приключение“ от Таня Гигова, сценография – Бояна Минковска-Николова, музика – Мишо Шишков, с участието на Александра Божилова и Надежда Георгиева.

В коледния афиш на театъра е и спектакълът: „Стана нещо необикновено“ от Стефан Москов и Леонард Капон, по приказки на Джани Родари, режисьор – Иван Райков; сценография – Станислава Кръстева, кукли – Диана Узунова-Тодорова, музика – Мишо Шишков и с участието на Елена Русалиева, Румен Гаванозов, Стоян Дойчев, Татяна Етимова.

На весело вълшебно приключение ще поведе публиката и екипът на постановката „По следите на Дядо Коледа“ с режисьор Бисерка Колевска, сценография и кукли – Свила Величкова, музика – група Акага и с участието на Венцислава Асенова, Георги Стоянов, Димитър Тодоров, Ивет Лазарова-Торосян, Мариан Рангелов.

За магията и празничното настроение Венцислава Асенова и Георги Стоянов ще изиграят за всички малчугани един от любимите коледни спектакли – „Бисквитко спасява Коледа“, режисура и сценография Бояна Минковска-Николова; музика – Мишо Шишков.

Последното приказно заглавие, което ще представим на любимата публика е – „Искаш ли подарък“ с автор и режисьор Веселин Бойдев, сценография – Ангелина Янакиева, музика – Александър Логозаров и действащи лица: Ана-Мария Лалова, Диляна Спасова, Любомир Генчев, Христо Димитров.

За Столичен куклен театър е истински празник, когато салоните са изпълнени с глъч и щастие, и точно по тази причина са подготвили пет вълшебни постановки, с които да зарадват публиката, дори и в най-светлите празнични дни – 23, 24, 25 и 26 декември.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град