афиш

Начало | афиш | „Глупавият вълк“ ще представят на сцената на Театър „Весел“

„Глупавият вълк“ ще представят на сцената на Театър „Весел“

Аз детето | 2024-02-02

„Глупавият вълк“ ще представят на сцената на Театър „Весел“

В съботния афиш на Куклен театър „ВЕСЕЛ“, на 3 февруари от 11:00 часа в читалище „Искра“ във Велико Търново предстои поредният спектакъл за почитателите на театралното изкуство. Кукленият театър от Търговище отново ще изненада търновските зрители със спектакъла „Глупавият вълк“ по Елин Пелин. Постановката е на Теодора Попова. Сценографията и куклите са дело на Диана Узунова, а музиката – на Гергана Василева. Актьорите, които участват в спектакъла са Виолета Антонова, Стела Стойнова, Милен Алексиев, Калин Колев, Петър Дачков.

Имало едно време един вълк – голям и силен, но за нещастие – глупав. Заради това често си лягал гладен… Това е една позабравена приказка, която ни учи да не се предаваме, а да се борим, за да се справим с всяка неочаквана ситуация и да продължим напред. Колкото и страшен да е противникът, не физическата сила, а нашият ум е най-силното оръжие, на което можем да разчитаме. Атрактивните герои, интригуващите ситуации и прекрасната музика представят една забавна, но и много поучителна история.

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър „ВЕСЕЛ“ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново в партньорство с Читалище „Искра“. За допълнителна информация – 0878 790 549.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град