Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Класически Yu-Gi-Oh! видеоигри ще бъдат достъпни за компютър - и извън Япония – за първи път

Класически Yu-Gi-Oh! видеоигри ще бъдат достъпни за компютър - и извън Япония – за първи път

Аз детето | 2024-02-06

Класически Yu-Gi-Oh! видеоигри ще бъдат достъпни за компютър - и извън Япония – за първи път

Ветеран в играта с разменни карти и майстор на твърде дългото и странно име Yu-Gi-Oh! става на 25 тази година. Сред проявите за честване на четвърт век на играта с карти по време на събитие в Tokyo Dome миналия уикенд имаше различни изненадващи съобщения около франчайза, включително разкриването на колекция от класически Yu-Gi-Oh! видеоигри, които ще бъдат достъпни в Steam.

Yu-Gi-Oh! Early Days Collection обединява редица дигитални адаптации на франчайза от минали десетилетия. По-специално, колекцията ще предложи някои Yu-Gi-Oh! Игри, които за пръв път ще бъдат достъпни за компютър, както и английски локализации на заглавия, които никога досега не са били достъпни извън Япония. (Поне официално.) Първата игра, потвърдена за колекцията, е Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 4: Battle of Great Duelist, която първоначално беше пусната на Game Boy Color през 2000 г., но никога досега извън Япония. Също така разкрита за колекцията Early Days беше оригиналната версия на Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 6 Expert 2.

Konami не потвърди колко игри общо ще се появят в колекцията или от кои други платформи може да бъдат изтеглени игрите. (Съобщението смътно се отнася до „най-ранните Yu-Gi-Oh! игри, пускани някога“.) Дата на пускане и цена също предстои да бъдат обявени, но знаем, че колекцията Early Days ще се появи в Steam заедно с Nintendo Switch.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град