зоокът

Начало | зоокът | Катерица на водни ски е новата интернет звезда

Катерица на водни ски е новата интернет звезда

Аз детето | 2014-07-22

Катерица на водни ски е новата интернет звезда

Катеричката Туиги, която уверена кара водни ски, теглена от миниатюрен модел радиоуправляема моторница, е новият хит в интернет и в САЩ, пише в. "Дейли мирър". За да покаже уменията си, носещата червено наметало спортистка направи демонстрация в малък надуваем басейн.

Туиги е първото животинче, което участва в телевизионното риалити "Америка търси талант" и се състезава срещу хора. Докато изпълняваше туровете си на водни ски, симпатичната рунтавелка дори намери време да помаха с едната си ръка на публиката, за най-голяма радост на присъстващите. Демонстрацията се състоя на изложение на открито в град Огъста, щата Джорджия.

Туиги е свикнала с изяви пред публика. Тя е участвала и в холивудския хитов филм "Водещият:Легендата продължава". Обичащата водните спортове катеричка има своя страница във "Фейсбук", където е описана като "спортен тип". Туиги обикаля САЩ и показва уменията си по празненства и панаири в специално построен за нея отопляем басейн с диаметър 8 метра. Радиоуправляемата мини моторница се движи със скорост 10 километра в час.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град