Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Защо новите неща в Amoung Us се бавят толкова много? Ето и обяснението!

Защо новите неща в Amoung Us се бавят толкова много? Ето и обяснението!

Аз детето | 2021-01-22

Защо новите неща в Amoung Us се бавят толкова много? Ето и обяснението!

Among Us определено стана голямата изненада в света на игрите през 2020 г.! И не защото е нова, напротив! Играта, в която да играеш с приятели или непознати и да се опитваш да разкриеш убийците, беше пусната първоначално през 2018 г. и успя да пробие пътя си към славата едва в края на миналата година, благодарение до голяма степен на много стриймъри в Twitch. Уви, този успех донесе със себе си доста предизвикателства пред разработчиците от Innersloth. Вчера те написаха обяснение на въпрос, който много от феновете на Among Us задават от 2 месеца, а именно: защо актуализациите отнемат толкова много време и разказват малко на феновете какво се случва зад кулисите.

„Among Us спечели много фенове през 2020 г. 2 години след пускането на играта, което не очаквахме, и това означава голяма промяна за нас“, казват разработчиците. „Не само трябваше да се върнем към работата по играта, след като сметнахме, че няма смисъл да се работи по нея, щом повечето геймъри не я харесват, но също така трябваше да се настроим да оставим другите си проекти и пак да се съсредоточим изцяло върху Among Us. Трябваше да прекараме два месеца само в преструктуриране, измисляне на нови процеси и набиране на външни партньори, които да ни помогнат да измислим и реализираме новостите“.

Освен това екипът работил върху играта досега се състои само от трима души и затова първото с което са започнали е да намерят още хора, които да помогнат, но не искат да бързат, защото бързото привличане на нови хора често може повече да навреди, отколкото да е полезно, добавят още от Innersloth.

Много благодарим за интереса, за „възкръсването“ на този наш проект, който бяхме отписали и за търпението, докато чакате следващата голяма актуализация!“, казват създателите на играта.“ „Искаме да направим повече, за да ви покажем колко сме благодарни, но без да жертваме качеството и добре обмислените и интересни ъпдейти, които имахме преди този огромен интерес към Among Us“.

За тази цел те обещават скоро да разкрият пълния си план за играта за 2021 г., за да могат хората да получат по-добра представа за това, което предстои. Те също така напомнят, че новата карта Airship трябва да е активна до 2 месеца. Напът е и система от акаунти, първата актуализация, която ще бъде фокусирана върху модерацията, за да можете да докладвате на модераторите в играта, ако възникне необходимост или проблем с груб играч или пък самата игра.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град