сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Ако нямаш място – сложи си елха на стената

Ако нямаш място – сложи си елха на стената

Аз детето | 2023-11-23

Ако нямаш място – сложи си елха на стената

Коледните елхи са прекрасно нещо, особено живите. Както вече знаете се продават в саксии и дори се дават под наем, за да може после да ги върнеш и друг да се грижи за тях, а не да ги отсичаме и изхвърляме. Но ако нямате достатъчно място в стаята, имате непослушен домашен любимец, който се катери по елхата или не ви се чистят непрекъснато иглички – имаме за вас една интересна идея.

Е, вярно, няма да ухае на иглолистно у дома, но пък ще е чисто, ще спести място и ще е оригинално. Как ли? Много просто – направете си елха на стената. Много е лесно и красиво. За тази идея ще ви трябват клони – може истински елхови клони, а най-добре изкуствени. Ако не можете да намерите такива, просто вземете някакви изкуствени зелени клончета с малки листа. Ние направихме точно така, след това ги обърнахме накриво, събрахме ги две по две едно срещу друго. И ги залепихме с малко повече хартиена лента за залепване за стената. Получи се супер ефектно. Като не забравяйте, че най-първите клони трябва да са по-големи, а към върха да се смаляват, за да прилича още повече на елха.

После украсете, както решите! За да сте сигурни, че играчките няма да паднат можете и тях да залепите с лента. Можете да сложите и гирлянди, дори лампички, само нека са на батерии и по-слаби, че да не стане инцидент.

Е, това е! Дори и без много място пак ще има Дядо Коледа къде да остави подаръците!

Вижте още:



Коментари
1 коментар

Габи , 9 г.,

Публикувано на 15.12.2023

Сайта е много хубав и ма много-интересни неща

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град