покани

Начало | покани | Уникална колекция супергерои гостува за първи път в България

Уникална колекция супергерои гостува за първи път в България

Аз детето | 2021-06-29

 Уникална колекция супергерои гостува за първи път в България

До 6 юли в Сердика Център ще бъде изложена уникална колекция от постаменти на най-популярните супергерои. Огромните реалистични фигури са изработени с богата детайлност и цветове, като отразяват последните екранни версии на любимите на деца и възрастни супергерои.

Освен отново да представи нещо невиждано в България, със своята нова кампания търговският център има за цел и да акцентира и популяризира сред деца и подрастващи добродетелите, които любимите комиксови персонажи въплъщават – доброта, смелост, честност, справедливост, дисциплина, безкористност.

В изложбата могат да се открият фигурите на Спайдърмен, зеления гигант Хълк, един от най-популярните детективи и бойци – Батман, Черната пантера, Жената чудо, Ракета, гения Тони Старк в костюма му на Железния човек, Капитан Америка – любим на поколения комикс фенове и бога на гръмотевиците – Тор, разположени на 9 различни локации в търговския център. Самите постаменти пресъздават ключови сцени от популярни екранизации, в които супергероите са в центъра на събитията.

За най-запалените фенове на комиксите ще бъдат организирани специални супер обиколки, по време на които всеки посетител ще може да се запознае отблизо със света на супергероите, да научи повече за тях и да се потопи в приключенията им. В делничните дни 25 юни и 01-02 юли обиколките ще се провеждат между 14:00 часа и 19:00 часа, а през почивните дни – 26-27 юни и 03-04 юли, туровете започват от 12:00 часа и продължават до 19:00 часа.

Освен да се снимат с любимия си супергерой, посетителите ще имат шанса да спечелят и вълнуващи награди от търговския център. На Бюро Информация всеки ще може да получи специална книжка за печати, а тези, които открият всички супергерои на трите търговски нива на мола и съберат печатите им, могат да върнат попълнения талон и да участват в томбола за оригинална колекционерска фигурка на супергерой.

Входът за посетителите е свободен!

От търговския център напомнят, че на територията му се спазват всички противоепидемични мерки.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град