покани

Начало | покани | Детска образователна работилница по повод 184 години от рождението на Левски организира музеят във Велико Търново

Детска образователна работилница по повод 184 години от рождението на Левски организира музеят във Велико Търново

Аз детето | 2021-07-15

Детска образователна работилница по повод 184 години от рождението на Левски организира музеят във Велико Търново

Детска образователна работилница по повод 184 години от рождението на Васил Левски организира музеят във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на културната институция. „Всичко се състои според нас в нашите задружни сили“ е насловът на начинанието, което ще се състои на 18 юли в Лапидариума на Археологическия музей от 10 до 16 ч. с вход свободен.

Децата, заедно със своите родители, баби и дядовци, ще имат възможност да се докоснат до света на Васил Левски, чрез негови мисли и вещи, и да влязат в ролята на детективи в разкриването на исторически загадки, свързани със сподвижници на Апостола на свободата в Търновския край, да създадат негово родово дърво. Специални занимания ще има за любителите на пъзелите и лабиринтите.

Всяко дете ще има възможност да си изработи лъвче, а също така и знаме от времето на революционните борби, както и да пробва „Лъвския“ си скок.

Прочетете още:
Кой не знае Апостола – Левски?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град