важните неща

Начало | важните неща | Хамак си опъни и на есента се наслади

Хамак си опъни и на есента се наслади

Аз детето | 2018-10-05

 Хамак си опъни и на есента се наслади

Топло слънце, море или пък планина пълна със зеленина и един хамак... Това е истинско щастие! Но чакайте малко, защо пък единствено лятото да е свързано с удобното полягане на хамак. Защо да не можем да правим това и през есента. Всеки знае, че тя предлага не по-малко красота навън на която да се наслаждаваш. Всъщност можем да си опънем хамак когато си искаме. Особено пък този уикенд, когато се оказва ще бъде т. нар. „циганско лято“. То е топло, но не колкото през лятото и много, много приятно. Нямате си и на представа колко върховно е да гледаш красивите есенни листа, докато си похапваш ябълка или дори печена тиква на хамака. Можеш да си четеш и книга и да се наслаждаваш на прекрасното време! Всъщност имаш чувството, че времето въобще не съществува, не бързаш за никъде и се чувстваш прекрасно. На човек, особено пък на дете, му трябва съвсем малко, за да е щастливо. А всяко дете трябва да бъде такова! Така че опитайте идеята с хамака и ще се убедите.

Колкото до това какво точно е хамак... Ние нямаме специален такъв, който се продава в магазините, но голямо и здраво одеяло също върши идеалната работа. Трябва да го завържете за две здрави дървета или с въженца или да омотаете краищата на самото одеяло. Това пък можете да направите в двора на къщата у дома, в парка или пък пред входа на блока. Каквото и да изберете си става идеално. Освен това не се съмняваме, че скоро към вас ще се присъединят и други и ще си направите истински неповторимо забавление докато се радвате на топлия есенен ден.

Трябва да ви издадем и една тайна – ние дори се люлеем в хамака. Естествено не много силно, за да не паднем, но пък е доста приятно и хубаво. Не се съмняваме, че вие сами ще измислите и още куп забавления с хамак. Съветваме ви обаче просто да опитате и да се насладите на хубавите есенни слънчеви дни. Всичко друго – телефони, електронни игри и филми могат и ще ви почакат, но времето никога. А сега то е идеално и прекрасно и няма нищо по-хубаво от това да споделите мига с приятели навън!

Снимки: Az-deteto.bg



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град