зоокът

Начало | зоокът | Една история за намерена костенурка

Една история за намерена костенурка

Спасимира Дашева | 2014-01-06

Една история за намерена костенурка

Моето най-страхотно преживяване през 2013 се случи, когато намерих костенурка. Един ден вървях с моите приятели и изведнъж забелязахме костенурка. Аз се затичах към нея, макар и с риск да ме блъсне кола, сграбчих я и я занесох вкъщи.

Приготвих ѝ храна. Нарязах морковчета, краставичка и ябълка. Сложих ѝ да яде и дълго стоях със столчето до нея и я наблюдавах. Беше ми много жал за нея, заградих едно местенце в двора и я оставих там. На сутринта тя беше излязла от това място и я намерих чак в съседния двор. Разбрах, че иска свобода. Така аз я гледам и до сега. В момента спи зимния си сън, а аз ѝ направих навесче до стената, за да не я вали. Това е най-страхотното ми преживяване, защото спасих един живот.

Участва в конкурса "Моето най-страхотно преживяване"



Коментари
3 коментара

Еси , ,

Публикувано на 12.01.2014

Наистина е страхотно! Харесах го много,защото и аз много обичам животните! Браво!

vampire2002 Stoyanova, 11 г.,

Публикувано на 12.01.2014

Tova e mnogo hubava istoriq....! ;)

Еси , ,

Публикувано на 19.01.2014

Наистина е много хубава! Браво! И аз много обичам животните. Много се радвам,като някой човек спаси животно. До нас живееше една жена,която много обичаше котките. Гледаше ги у тях и в мазето си. И ние с моите приятелки търсехме малки котки и ги давахме на жената. Браво! Разказа ти е страхотен!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град