важните неща

Начало | важните неща | Едно незабравимо лято

Едно незабравимо лято

Eли Балева | 2014-02-13

Едно незабравимо лято

В ежедневието си се сблъскваме с най-различни неща, но колко от тях успяват да се запаметят трайно в ума ни? Всеки от нас иска приключения и повече забавни моменти със своите приятели, искаме да се откъснем от монотонния си график и да се отдадем изцяло на забавленията. Е, аз също исках това.
След приключването на учебната година търсех забавления. С приятелите ми правехме какво ли не: дълги разходки, които траеха 5 часа; интересувахме се от нови спортове; правехме си страхотни купони, до деня, в който заминах за Австрия.

Това беше една дългоочаквана екскурзия с приятели от класа ми. От момента на пристигането се потопихме в море от забавления, запознахме се с много други деца( както от България, така и от Австрия), с които ходехме заедно на лятно училище. Имахме страхотна учителка, всяка вечер си правехме лагерен огън. Както вече казах- нямаше ден, който да не е бил вълнуващ, но има само един, който не бих забравила никога.

Беше десетият ден от престоя ни във Виена и екскурзоводите ни решиха да ни заведат в „Пратера”. Това е едно от най-забележителните места във Австрия, което наистина си заслужава да бъде посетено, защото жаждата за приключения и екстремни ситуации на всеки ще бъде задоволена.  Екскурзоводите ни разрешиха да прекараме целия ден там. Имах пари, имаше много забавления, които ме очакваха и целият ден беше на мое разположение.

С моите приятели си прекарахме страхотно и мисля, че нямаше непосетена от нас атракция. Всеки от нас ще запази спомена за това лято в сърцето си, та нали се предполага, че на най-хубавото време, е времето с приятели.



Коментари
1 коментар

???????????? , ,

Публикувано на 13.03.2014

ETO TOVA E SUCHINENIE.BRAVO!! A NE KATO TOVA NA ELI SIMEONOVA,CHE E QLA SPAGETI IMALA PLIUSHENO MECHE I TAKIVA PODOBNI .NAISTINA IMASH EDNO BRAVO OT MEN!! PRODULJAVAI VSSE TAKA

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град