игри в дома

Начало | игри в дома | Ъпгрейднете своя фиджет спинър и го превърнете в чисто нова играчка

Ъпгрейднете своя фиджет спинър и го превърнете в чисто нова играчка

Аз детето | 2018-01-02

Ъпгрейднете своя фиджет спинър и го превърнете в чисто нова играчка

Знаете ли какво точно е тамагочи? Не се притеснявайте, сигурни бяхме, че не знаете. За сметка на това сме убедени, че вашите родители, а дори и баби и дядовци знаят. По същия начин те пък не знаят какво е фиджет спинър. Естествено ако вече не сте им казали и показали. Може и да си мислите, че времето в което днес живеете е супер модерно, но всъщност всичко, което се случва в света се повтаря. В конкретния ни случай манията по някоя играчка си я има винаги. Просто играчката е различна. Няма как да не се съгласите, че точно това се случи и с фиджет спинърите. В един момент всеки искаше да си има такова, да научи хиляди трикове с него и в един момент... Всичко това просто спря! Има такива играчки като Лего, които са интересни завинаги и такива като фиджет спинърите, които са интересни за малко.

Сигурно вече се сетихте, че и вие имате такъв и стои някъде да събира прах. А колко само се забавлявахте с него преди, нали? Знаем, защото и ние имаме няколко такива. Онзи ден се сетихме колко забавни ни бяха, а сега сме... Ами... нищо особено... Сега обаче ще ви покажем един начин с който да превърнете спинъра в съвсем нова и интересна играчка. Знаем, че няма как да го направим вечен като Легото, но сме сигурни, че с този начин ще си осигурите поне няколко дни забавление. Така че защо не превърнете спинъра в „джаджа за оптични илюзии“. Ето и как можете да го направите!

Ще ви трябват естествено фиджет спинър, двойнозалепващо тиксо, листа хартия, принтер, ножица и цветни моливи.

Прави се лесно, просто като 1, 2, 3. Наистина толкова стъпки са необходими, за да ъпгрейднете своя фиджет спинър.

Първо си принтирайте нашите шаблони. Ако нямате цветен принтер, просто след това оцветете картинките.

Второто, което трябва да направите е да ги изрежете.

Третото е просто да залепите на няколко места в горната част на вашия спинър двойнозалепващо тиксо и внимателно да натиснете отгоре избрания шаблон, така че да се залепи. Това е всичко! Сега просто завъртете!

В началото имахме трудности да въртим спинърите с хартията отгоре, но по-късно открихме идеалния начин. Открихме, че като го сложиш на равна и стабилна повърхност и просто го завъртиш с два пръста отстрани почти като пумпал става идеално. И можеш да го гледаш с часове. Опитайте и ще се уверите!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град