интересно

Начало | интересно | Защо да ходя на училище

Защо да ходя на училище

Аз детето | 2005-08-20

Защо да ходя на училище

Защо се ходи на училище? Защо да ходим на училище? Отговорите са много и със сигурност тези, които вече ходят на училище знаят защо. Е, разбира се, не всичко винаги е приятно, но училището ти носи много неща. Нека изброим само част от тях:
- в училище научаваш много нови неща,
- в училище имаш много приятели и учиш и играеш с тях,
- когато получаваш добри оценки в училище твоите родители са доволни и се гордеят с теб,
- когато ходиш на училище срещаш много нови хора и това е забавно!

Ето какво казват за училище някои деца:
Алиса, 7-ми клас: "Да, обичам. Там е изключително интересно. Учителите са добри, държат се с учениците като с равни. Определено харесвам училището си. "
Станимир, 3-ти клас: "Обичам училището заради приятелите си там."
Милена, 4-ти клас: "Лятната ваканция е страхотна, но в началото. Сега е края на август и вече искам да започваме училище. Чакам с нетърпение първия учебен ден и да видя Госпожата и моите приятелки. Имам толкова много да им разказвам!"

Напиши ни и своето мнение за училището на info@az-deteto.com!

Мнение на Виктория Грозданчева: "Аз обичам да ходя на училище, защото там научавам нови неща свързани с моите любими предмети! Там си намерих и нови приятели! ОБИЧАМ ДА ХОДЯ НА УЧИЛИЩЕ!!!"Коментари
12 коментара

Изабела , 13 г.,

Публикувано на 06.01.2009

не обичам да ходя на училище щот е тъпоо по хубу да отя на кафе с аверки ;]

Йоана ..., 11 г.,

Публикувано на 29.06.2010

Еми, то се вижда че не обичаш, Май не си влизала в час по бългърски език, или си спала ако си влизала. Човек, пишеш като първобитен индианец. Ако не искаш на училище поне вземи да минеш някъкъв курс по правопис, че пишеш по зле от две годишно.

Илия Алеков, 12 г.,

Публикувано на 03.09.2010

Ъм,пише се бългАрски език,но за другото си права!

lori ......., 11 г.,

Публикувано на 23.10.2011

donqkude e qko da se xodi na daskalo shtot sme s fr ama ponqkoi put e gadno :[

Ивета Лукова, 12 г.,

Публикувано на 26.11.2011

На мен ми харесва да ходя на училище...Аз съм 6 клас и ми е много забавно учителите са много добри,а и имам много приятели там с които се забавлявам....Нищо,че по някога имама лоши оценки,но това няма значение..............

Pavche Stefanova, 12 г.,

Публикувано на 09.09.2013

Преди когато бях втори клас и учех в ОУ ,,Васил Левски" Плачковци ми се ходеше на училище защото там в моя клас всички деца бяха добри и имах много приятели,учителите също бяха добри, закуските бяха чудесни, а аз съм умна. Най - добрия ми приятел се казваше Искрен. Но когато ме преместиха в ОУ ,,Пенчо Н. Райков" Трявна, за да не пътувам всичко се промени. Децата в моя клас всичките са лоши, но най - лоша от всички е Филипа. Учителите почти всички са лоши. От закуските само една е хубава, а аз си останах умна. Ако Искрен види моя коментар нека коментира под мен. Да си поговорим. Отдавна не сме се виждали.

Иван Николчев, 16 г.,

Публикувано на 09.06.2014

-В училище научаваш много БЕЗПОЛЕЗНИ и НЕПРАКТИЧНИ неща. Информацията получена от училище мога да я намеря в интернет БЕЗПЛАТНО. -В детската градина ме биеха. В предучилищната ме биеха. В 1-4 клас ме биеха и 5-7 клас...познахте, биеха ме. И за какво? Защото съм различен. Несъмнено и аз съм дразнил хора, но не съм искал да нараня накой физически, най-малко психически. Имам само един приятел от моето училище. - Оценките нямат никакво значение, когато ти сам не знаеш нищо. - Да, също така срещаш много неприятни учители. Благодарение на великата учебна система ние имаме невероятното право да: Слушаме техните надути речи, без да успорваме техните твърдения. Супер. Равенство??!??! Какво ти равенство?!

Лалиса , 13 г.,

Публикувано на 13.10.2019

Аз винаги обичаХ училището , но това продължи до 4 клас. Защо ли ? Защото до 4 клас учех в " Отец Паисий " в Силистра . 5 клас мама ме премести в Германия . 5 клас в училището чеше супер , но в 6 клас, се преместих в по-добро училище . Всичко се промени . Абсолютно всичко . Намразих училището . И все още го мразя . Всички са много мили, но бях и все още в нещо като депресия . Винаги когато се сетя за това училище , ми се плаче . Не си говоря с децата от моят клас , не че не са мили с мен , но ... не знам какво ми става . Как да преодолея това ? Даже в момента плача . .

Денис Георгиев, 13 г.,

Публикувано на 20.11.2019

Аз мразя училище,защото нямам толкова добри приятели и учителите не са приятни. Но имам доста хубави оценки. Защото моите приятели говорят глупости и вулгарни неща затова си носа слушалки но въпреки това че съм от Чехия поне си слушам български песни от колкото чешки

Павлина Борисова, 11 го г.,

Публикувано на 26.03.2021

не обичам да ходя на даскало.Вече всичко е различно ,за жалост.Сега е 26.03.2021г. всички са влюбени в някви фиджети...ИСКАМ НА ДАСКАЛО НО МНОГО МАЛКО.СЕГА СЪМ ОНЛАЙН И МИСЛЯ ЧЕ Е ХУБАВО ДА СИ ОНЛАЙН А НЕ ПРИСЪСТВЕНО.Ако ме питате какво бих избрала даскало или лятна ваканция еми...МНОГО Е ТРУНО ДА КАЖА.ШЕГУВАМ СЕ ИЗБИРАМ ......ЛЯТНА ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Радослав Райков, 31 г.,

Публикувано на 26.04.2021

Като учител, мога да кажа, че в училището няма нищо страшно, но просто на учениците не им се учи. Не са глупави, просто ги мързи!

Теодора , 13 г.,

Публикувано на 06.06.2023

Аз лично не обичам да ходя на училище. Защо ли? Ами защото почти всички са лоши, а когато бях 2-ри, 3-ти доста ме тормозеха. Но тази година дойдоха нови ученици и се разбирам с тях, горе-долу. Сега сме 6-ти юни и съм 6-ти клас, нямам търпение за лятото.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град