интересно

Начало | интересно | GloBul набира средства за детски футболни площадки

GloBul набира средства за детски футболни площадки

az-deteto | 2004-06-15

От 12 юни 2004 г. GloBul се включва в благотворителната кампания "Българи, юнаци!", чрез която ще се набират средства за построяване на детски футболни площадки. Кампанията се провежда под патронажа на г-н Стефан Софиянски.

В кампанията може да се включи всеки абонат на мобилния оператор в периода от 12 юни до 10 юли 2004 г. като изпрати SMS със съдържание "Българи, юнаци!" на кратък номер 1415. Стойността на изпратеното съобщение е 1 лв., като всички средства ще отидат за построяването на спортните съоръжения за най-малките.

По време на Европейското първенство по футбол в Португалия ще бъде заснет и телевизионен клип, който ще съпътства кампанията. В него ще вземат участие треньорът на Националния отбор по футбол Пламен Марков, футболистът Димитър Бербатов, продуцентът на проекта Боян Томов, Стефан Софиянски , Мис България 2001 – Ивайла Бакалова и деца от детско-юношески футболни школи.

Освен в телевизионния ефир, клипът ще се "върти" и на телевизионната стена пред Националния дворец на културата, на която директно ще се излъчва Европейското първенство по футбол.Коментари
1 коментар

Нелина Сирмова, 10 г.,

Публикувано на 09.10.2009

много е дълго

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град