интересно

Начало | интересно | Вашите коледни пожелания

Вашите коледни пожелания

Аз детето | 2005-12-22

Вашите коледни пожелания

Деца,

благодарим на всички, които писаха на Аз-детето и които поздравиха нашия екип, и чрез нас – българските деца и децата по света.

Публикуваме най-интересните ваши поздрави и пожелания!

Благодаря Ви, че сте избрали Нас Децата за свой читатели, и сте постоянни във делото което сте избрали. Пожелавам Ви много здраве и благословение на това Рождество и през Новата 2006година. И много, много радост да дарявате на Всички Деца. Весела, Успешна и Ползотворна Работа на Целия Ви Екип
Ваша приятелка Лили

Пожелавам ви все така да има интересни, забавни игри и приказки. А най-много ви пожелавам да радвате децата.
Яна Красимирова Жекова, 9 г., Ямбол

Искам всички деца по света да са живи и здрави и много богати, за да си купят играчки и никога да не плачат! Аз и Алберто ти желаем на теб да не остаряваш и да радваш дълги години още децата! Обичам те, дядо Коледа!
Теодор Александров

Дядо Коледа, искам семейството ми да е здраво и щастливо. Нека всички хора на Земята да са здрави и мирни. Всички да се обичаме!
Глория Цветкова

HO-HO-HO! Merry Christmas and Happy new year! Vesela Koleda i 6tastliva nova godina!
Маринела Дишкова

На всички желая весели празници и нека новата година дойде с много нови идеи. Нека има повече хубави български сайтове!
Магдалена, 15 г., Пловдив

Искам тази година да е изпълнена с колкото се може повече хубави моменти, всички семейства да прекарват заедно всички празници, да намалее броя на болните деца. Най-искрено желая това. Весела Коледа и Щастлива Нова Година!
Елизабет, 15, Перник

Мен преди месец ме оперираха от апендисит и ми беше много трудно. Разбрах какво е да си болен.. Затова моето коледно желание е всички деца в България да са здрави, а лично за мен искам да участвам в конкурс за детска рисунка, но мама не може да открие такъв. Моля те да ми помогнеш.
Винаги вярваща в теб
Добромира

Весели празници!
Милен Недков, 18, Добрич

НА ВСИЧКИ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА! НА ЕКИПА НА "АЗ-ДЕТЕТО" ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!
АРЗУ НЕДРЕТОВА АХМЕДОВА, 4, КУБРАТ, ОБЛ. РАЗГРАД

Аз искам да поздравя "Аз-детето" и моята най-добра приятелка Константина с пожелание за здраве, щастие и повече успехи през новата 2006 година.
Йоана Красимирова Игнатова, 12 г., Шумен

Очарована съм от всичко, което предлагате. Желая ви повече посетители в сайта. Със сигурност радвате много деца и не само в България! Поздравявам целия екип за идеите! Желая много здраве на вас и вашите посетители и Весели Празници!
Lena, 22, Bern, Switzerland

Вярвам в теб, Дядо Коледа! И ако мога с нещо да ти се отблагодаря, просто ми кажи. Ще направя всичко в името на моето единствено и най-съкровено желание!
С много обич: Кристина

Мили дядо Коледа, с нетърпение те очаквам, да донесеш радост на децата от домовете за сираци. Всички да зарадваш. За мен искам винаги да има усмивки по лицето на мама, тати, бабите и любимите ми лели. Цялата година много бях послушна, дори когато спях... Моля те, не ни забравяй и тази година...
с поздрав Янислава, гр. КозлодуйКоментари
9 коментара

simona simova, 10 г.,

Публикувано на 26.10.2008

iskam salfetki h2o,ranica na h2o,compiuter lap top

valeriq dimitrova, 3.6 г.,

Публикувано на 26.10.2008

Iskam dqdo Koleda da mi donese,televizor sas sarca,knijka,novo qkence i .......dr.

Мария-Магдалена Стоянова, 10 г.,

Публикувано на 16.11.2008

тези деца наистина вярват в добрия старец-Дядо Коледа.аз също вярвам,аз харесвам Коледа.този празник ми е любим.пожелавам на всички деца по света никога да не са тъжни и да преодоляват проблемите си с търпение ..ПОЗДРАВИ НА ПРЕКРАСНИЯ САЙТ ЗА ДЕЦА ''АЗ-ДЕТЕТО''ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Михаела Аргилашка, 9 г.,

Публикувано на 07.12.2008

много щастие здраве и мечти през коледните дни

Камитууу Маринова, 12 г.,

Публикувано на 11.12.2008

не вярвам в дядо коледа и това ме натъжава защото човек трябва да вярва в чудеса. Но много се радвам на лампичките и коледните подаръци които много ме радват. Дори и да не ги дава дядо коледа. На коледа стават чудеса затова не трябва да казвам че не вярвам в стареца които носи подаръци. Коледа наближава а аз не съм осъзнала дали дядо коледа съществува или не. ще пиша когато разбера.

Михаела , ,

Публикувано на 21.12.2008

и аз не вярвам в Дядо Коледа...Някои вярват, но аз не съм от тези които биха им се изсмяли защото това не е срамно.

jab4e , 11 г.,

Публикувано на 10.11.2010

колко мило от страна на тези деца които са писали толкова хубави писма!аз също вярвам в Дядо Коледа!

lorityy :P, 11 г.,

Публикувано на 23.10.2011

eee deca mili moje da se razdraznite ot men no az si kazvam moeto mnenie koeto e : Dqdo Koleda ne sushtestvuva noo kazvam NO !! no mnogo obicham Koleda zashtoto e mnogo veselo i qkoooooooo :D :p obicham sushto da poluchavam podaruci :p

йоана бийбарова, 20 г.,

Публикувано на 08.12.2012

искам да ви напиша един поздрав: сняг на облаци се дига, дядо Коледа пристига в златна хубава шейна чак от Стара планина, той иска да ви пожелае здраве, щастие,късмет и успехи

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град