покани

Начало | покани | За радост на хасковските деца: състезание с тротинетки през октомври

За радост на хасковските деца: състезание с тротинетки през октомври

Аз детето | 2020-09-29

За радост на хасковските деца: състезание с тротинетки през октомври

Първо състезание с тротинетки за деца от 2 до 14 години организира община Хасково. То ще се проведе на 3 октомври от 11 часа на алеята в парк „Кенана“. Състезанието се организира по идея на децата от Хасково.

Участниците ще се състезават в шест възрастови групи за момичета и момчета. В надпреварата по каране на тротинетки ще се включат деца от 2 до 4 години, от 5 до 6 години, от 7 до 8 години, от 9 до 10 години, от 11 до 12 години и от 13 до 14 години. Състезанието с тротинетки е за време и майсторско преминаване през обозначен с конуси маршрут.

Записването започва в 10:30 часа в събота, а първият старт ще бъде даден от кмета Станислав Дечев в 11 часа. Поканени са всички деца, които обичат да карат тротинетки и искат да премерят своите възможности с тези на връстниците си. За победителите във всички възрастови групи община Хасково е осигурила награди, а за всички участници много приятни изненади.

Веднага след награждаването ще има демонстрации по майсторско каране на тротинетки и скутери на скейт площадката на парка.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град