малък готвач

Начало | малък готвач | Вкусни и лесни кашкавалени рулца

Вкусни и лесни кашкавалени рулца

Аз детето | 2015-10-16

Вкусни и лесни кашкавалени рулца

На вашето внимание искаме да представим лесна, вкусна и приятна рецепта. Най-подходяща е за закуска или пък за почерпка при изненадващо посещение от приятели.

Необходими продукти:
кашкавал или от онзи кашкавал, който продават в магазина в пликчета, готов и нарязан тънко
филийки хляб, най-добре пълнозърнест, чийто филийки са с квадратна форма – количеството зависи от това колко рулца искате да направите
тавичка и хартия за печене
клечки за зъби

Начин на приготвяне:
Взимате филийките и на всяка една махате коричките. След това на дъното на тавичката постилате хартия за печете, поставяте отгоре хляба. Върху него и кашкавала и го навивате на рулце. За да не се размести забодете една клечка за зъби по средата. Поставете ги в печката и ги запечете за около 3-5 минути на 200 градуса. Изключете печката, оставете ги да изстинат малко, след това ги извадете и са готови.

За по-вкусно можете да прибавите и този сос към тях. За него ще ви трябват кофичка цедено кисело мляко, 3 кисели краставички, малко черен пипер, магданоз и сол. Прави се по следния начин: в купичка изсипвате киселото мляко, към него прибавяте ситно нарязани кисели краставички и магданоз. Подправяте ги с малко черен пипер и шипка сол. Хубаво разбърквате и готово. А може и просто да използвате малко кетчуп. Избора е ваш.

Пожелаваме ви весело приготвяне и вкусно похапване!

Снимка: hoodnetwork.com

Опитайте още:
Лесни бутер банички с шунка и кашкавал
Вкусни кренвиршки с кашкавал
Сандвичи с майонеза, сирене и кашкавал
Детски солени шишчета
Печени картофи със зеленчуци



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град