новини детски

Начало | новини детски | Вадете кънките: ледена пързалка с площ от 450 кв. метра очаква малки и големи русенци

Вадете кънките: ледена пързалка с площ от 450 кв. метра очаква малки и големи русенци

Аз детето | 2023-11-24

Вадете кънките: ледена пързалка с площ от 450 кв. метра очаква малки и големи русенци

Любимото зимно съоръжение на русенци вече отвори врати и се намира на познатото място – ларгото пред Държавна опера – Русе. На пързалката отново ви очакват много забавления, игри за деца и възрастни, коледна украса и подаръци, сладки и солени изкушения и характерните за сезона скара и греяно вино, съобщиха от местната управа.

За новия зимен сезон организаторите са подготвили нова визия на пързалката. Тази година тя ще грейне и с повече светлини, а около съоръжението ще бъдат разположени нова рамка за снимки и коледна камина. Със съдействието на „Български пощи“ е осигурена и по-голяма пощенска кутия. В нея най-малките ще могат да пуснат своите писма до Дядо Коледа, а ако напишат своя адрес, ще получат и отговор от Добрия старец. Пощенската кутия ще приема писмата на всички деца, а тези които нямат в момента, могат да си вземат безплатно бланка и пликове от касата на пързалката. Безплатни тази година са и кънките.

Представител на общината обясни, че пързалката се радва на голям интерес, като през миналата година са я посетили около 13 000 души. Той каза още, че цените са едни от най-ниските в страната за ползване на подобно съоръжение, а емоцията да се пързаляш с кънки е голяма. В съботните дни през идния месец приказни герои ще забавляват децата и ще карат кънки заедно с тях.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град