новини детски

Начало | новини детски | Участвайте в конкурса „Таланти на бъдещето“ на Holiday Heroes

Участвайте в конкурса „Таланти на бъдещето“ на Holiday Heroes

Аз детето | 2015-10-26

Участвайте в конкурса „Таланти на бъдещето“ на Holiday Heroes

Първият образователен проект, в който благотворителната организация Holiday Heroes участва вече е в ход. „Таланти на бъдещето“ насърчава образованието и помага на деца с талант в областта на математиката и информационните технологии да се развиват.

Конкурсът ще раздаде награди на стойност 20 000 лв. на 20-те най-способни ученици в България. Петимата младежи с най-добри знания и умения, ще получат специална стипендия от по 3000 лв., за да инвестират в своето образование и развитие. Петнадесетте техни подгласници ще получат таблети.

Конкурсът „Таланти на бъдещето“ е подкрепен и от платформата за видеоуроци „Уча. се“. В него могат да участват ученици от 7-ми до 12-ти клас. Кандидатстването става на сайта holidayheroes.bg/talents/. Там са посочени всички изисквания за участие, както и необходимите и пожелателни документи, дипломи и сертификати, които учениците трябва да представят.

Крайният срок за подаването на кандидатурите е 2 ноември 2015 г., а най-високо оценените 20 ученици ще бъдат поканени в София на интервю и практическа задача с представителите на журито на 14 ноември 2015 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град