новини детски

Начало | новини детски | Уникално шоу от национални костюми на международния конкурс „Най-добър детски модел на света”

Уникално шоу от национални костюми на международния конкурс „Най-добър детски модел на света”

Аз детето | 2010-06-05

Уникално шоу от национални костюми на международния конкурс „Най-добър детски модел на света”

В рамките на 4-ия конкурс Best Child Model of the World, който е в разгара си, се проведе уникално шоу на отделните националности, участващи в конкурса. Над 40 деца, представящи страните от Южна Африка, Нигерия, Казахстан, Якутия, Венецуела, Сибир и Далечния Изток, Румъния, Кавказ, Замбия, Урал, Босна и Херцеговина, заедно с българските представители участваха в шоуто, посветено на националните костюми. В деня преди дефилето, децата-модели се посветиха на благородната кауза да правят къщички за птици – техният подарък за съхраняването на красивия зелен парк на комплекса Сол Несебър Резорт.

На самата вечер, посветена на националните костюми, децата се появиха в автентични уникати на всяка една нация и размениха малки подаръци от държавите, които представляват. Международното жури гласува, оценявайки моделите във вечерта на националните костюми. Скоро ще стане ясно кои са избраниците на журито. 

Международният конкурс „Най-добър детски модел на света”  е част от  световната верига състезания за професионални модели “Best Model of the world”, които  се провеждат всяка  година през декември месец в Истанбул.
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град