приказки от деца

Театър

Румина Евгениева Пеева, 9 г., Силистра | 2006-09-08

Театър

Обичам да се разхождам в парка. Обичам да хапвам пици. Обичам да чета книги. Обичам да рисувам. Но най-много обичам да ходя на училище. Училището е голям театър. Има добри режисьори – някои учители. Има деца, които все се вреждат с главни роли – аз не съм от тях. Има и публика.

Всяка година заедно с другите деца от класа участваме с някоя театрална постановка в благотворителната вечер на училището. Тази година бяхме три пъти на голямата сцена в театъра. Малко е страшничко да те гледат толкова много хора, но от друга страна е удоволствие да си горе на сцената и всички да ти ръкопляскат.

С родителите си рядко ходя на театър, но пак е много хубаво. По-приятно и забавно е все пак да се ходи на театър с класа. Най-интересните постановки, които съм гледала са: “Палечка”, “Бременските музиканти”, “Новите дрехи на царя” и други. Много ми е хубаво да гледам как героите оживяват пред мен.

Очаквам с нетърпение да започне учебната година, защото знам, че ще има интересни преживявания и в училище и в театъра.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град