афиш

Начало | афиш | „Споделете музиката“ с вашите деца през юли в „Квадрат 500“

„Споделете музиката“ с вашите деца през юли в „Квадрат 500“

Аз детето | 2024-07-03

„Споделете музиката“ с вашите деца през юли в „Квадрат 500“

Детските образователни концерти на Софийската филхармония се местят на открито в атриума на „Квадрат 500“. Те ще се проведат в четирите недели на месец юли от 18 ч. Публиката ще чуе от барокова до съвременна музика, а куклата Форти ще разказва интересни истории на най-малките меломани.

На 7 юли Струнен квартет „Филхармоника“ и пианистът Стефан Врачев ще запознаят най-малките почитатели на класиката със струнните инструменти в оркестъра. На сцената ще помага младият актьор Давид Крумов, който ще разкаже рицарски истории с вълшебния квартет.

На 14 юли музикантите от Духов квинтет към Софийската филхармония и куклените актьори Камен Асенов и Венцислава Асенова ще разкажат на децата за духовите инструменти като част от оркестъра в концерта „Форти и Духов квинтет“.

На 21 юли отново Струнен квартет „Филхармоника“ ще ви омагьоса с „Истории с вълшебния квартет“. На сцената ще им помага актрисата Сандра Петрова.

Последният детски концерт на открито е на 28 юли. „Малки музикални тайни“ и етикетът на поведение в залата представят музикантите от Класик Арт ансамбъл, Алина Михайлова – виолончело и актрисата Сандра Петрова.

  • Билети вече се продават на касите на зала „България“ и в Ивентим.
  • Входът за концертите е от бул. „Васил Левски“.
  • Концертите се осъществяват с подкрепата на Столична община – Календар на културните събития.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град