За учители

Начало | За учители | „Смарт час“ – новото интересно предаване посветено изцяло на образованието в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

„Смарт час“ – новото интересно предаване посветено изцяло на образованието в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

Аз детето | 2019-03-29

„Смарт час“ – новото интересно предаване посветено изцяло на образованието в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

Кои са успешните практики и актуалните тенденции в българското и световното образование и какви реформи е необходимо да се случат в сектора – това са някои от акцентите в новото предаване „Смарт час“, което стартира в ефира на Bloomberg TV Bulgaria на 1 април. Всеки понеделник от 21:00 часа Живка Попатанасова ще запознава зрителите както с трудностите в сферата, така и с необходимите визия и действия, за да бъдат подготвени учениците за бъдещето.

Ролята и влиянието на иновациите върху учебния процес и връзката между бизнеса и образованието също са заложени в тематиката на „Смарт час“. Предаването ще разкрие и подходи за ориентиране на децата към професия в условията на динамична реорганизация на пазара на труда. „Основната цел на „Смарт час“ е да представи успешните образователни модели през призмата и опита на експерти в сферата от целия свят. За нас е важно да показваме как се променя средата, в която учат децата днес, какви са новите методи на преподаване, каква е ролята на съвременните технологии в образователния процес, как се развиват дигиталните умения, какво е училището на бъдещето и не на последно място – как участва бизнесът в тези процеси“, казва водещата Живка Попатанасова.

Живка е позната на зрителите на Bloomberg TV Bulgaria от сутрешния блок „Бизнес старт“, който води съвместно с Христо Николов. Преди това Живка работи като главен редактор, редактор, репортер и преводач в различни медии. Освен в сферата на образованието, интересите ѝ са насочени към бизнес мениджмънта и стратегиите, новите компании, иновативните бизнес идеи. Гледайте „Смарт час“ от 1 април, всеки понеделник, в 21:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град