Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Играчите на Minecraft отново ще гласуват за следващия герой, който да се присъедини към света

Играчите на Minecraft отново ще гласуват за следващия герой, който да се присъедини към света

Аз детето | 2022-09-27

Играчите на Minecraft отново ще гласуват за следващия герой, който да се присъедини към света

Годишното гласуване за Minecraft mob се завръща отново и този път ще можете да участвате, дори ако пропуснете шоуто Minecraft Live следващия месец. Гласуването за нов герой е емоционално заредено състезание през последните години. Mojang обикновено показва три възможности за избор по време на Minecraft Live, подчертавайки всяко от потенциалните нови чудовища, които да бъдат добавени към Minecraft – били те животни, врагове или помощни същества – и след това се вслушва в гласа на играчите в Twitter по време на двучасовото шоу на живо. Споровете определено се разгорещяват в социалните медии и в чата на живо, докато феновете и създателите на съдържание се състезават за своите фаворити, докато победителят бъде обявен накрая.

Обикновено героите, избрани в годишното гласуване, пристигат в играта в основната актуализация на следващата година. През последните години беше лесно да пропуснете онлайн шоуто и възможността да гласувате. Или може просто да нямате акаунт в Twitter. Така че тази година Mojang дава на хората повече начини и което е изключително важно, повече време да участват в гласуването. Тазгодишното гласуване ще бъде открито ден преди шоуто Minecraft Live. „Изборите се отварят на 14 октомври, което означава, че ще имате цели 24 часа, за да гласувате (и да го променяте колкото пъти желаете!)“, казват от Mojang в официалното си съобщение.

Играчите ще могат да гласуват от стартовия панел на Minecraft, на Minecraft.net или като играят на Bedrock сървър, който Mojang създава за случая. От Mojang не са казали конкретно това, но смятаме, че ще трябва да сте влезли в акаунта си в Microsoft на едно от тези места, вместо просто да сте някой в Twitter. Възможността да се гласува направо от стартовия панел, преди да заредиш файл за запазване на играта, изглежда хубава и лесна.

Миналата година обичащият предмети Allay доминираше над Iron Golem и Glare с 51% от гласовете. Година преди това Glow Squid изпревари на косъм Iceologer и Moobloom с 36% от гласовете. Преди години през 2017 г. в Minecon се проведе гласуване, на което Фантомът спечели над някои други вражески тълпи. Както беше обявено в доста закачливия трейлър Minecraft Live ще има премиера в 19 часа българско време на 15 октомври. Гласуването ще бъде достъпно 24 часа преди това в петък, 14 октомври. Както в миналите години, предаването на живо ще обхваща всички неща, свързани с Minecraft: следващата голяма актуализация на основната игра, Education Edition, Minecraft Dungeons, предстоящи Minecraft Legends и много други.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град