новини детски

Начало | новини детски | След Грег Хефли е време да прочетем и хрониките на Раули Джеферсън в „Невероятните приключения на един Дърдорко“

След Грег Хефли е време да прочетем и хрониките на Раули Джеферсън в „Невероятните приключения на един Дърдорко“

Аз детето | 2021-06-09

След Грег Хефли е време да прочетем и хрониките на Раули Джеферсън в „Невероятните приключения на един Дърдорко“

Да потеглим заедно на пътешествие, потопени в хрониките на Раули Джеферсън под вещата редакция на най-добрия му приятел – Грег Хефли… Този път въображението на Раули Джеферсън ни отвежда на епично пътешествие с един напълно нов герой като Роланд, надарен със славното минало на своя праотец, Дръзкия Деди, и щастлив със своя верен приятел, какъвто е Гарг Варварина. Понякога е важно да се отправиш на мисия далеч от спокойното мирно селце на семейното огнище, за да намериш съвсем нови другари, толкова приказни, че и най-трудните моменти остават зад гърба ти. Нужна е само малко магия, за да изтръгнеш меча на победата, ала когато е в ръцете на достойния, той с лекота служи на добрите каузи! И кой казва, че няма Бели Вещери? Има разбира се! Трябва само щипка въображение, което очевидно води перото на Раули Джеферсън.

Джеф Кини е американски писател и карикатурист, който забавлява децата по цялото земно кълбо със своята поредица „Дневникът на един дръндьо. Романите му са преведени на повече от 64 езика и са издадени в над 250 милиона екземпляра по света. Джеф Кини е носител на множество награди, но най-голямото признание е именно Изборът на децата, което печели няколко пъти. Дълго време оглавява класациите на „Ню Йорк Таймс“, „Ю Ес Ей Тъдей“ и „Уолстрийт Джърнъл“ за най-продаван автор. Освен това е създател на популярния сред децата сайт Poptropica.com.

А ето че на сцената се появява нов прочит на комичния герой Дръндьо, и то не от когото и да е, а от най-добрия му приятел – Раули. Един напълно различен, почти дружелюбен и донякъде приказно въображаем свят с „Невероятните приключения на един ДърДорКо. Не пропускайте да разлистите и книга първа от ХРОНИКИТЕ на Раули Джеферсън!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град