покани

Начало | покани | Слави Панайотов – The Clashers гостува и представя във Варна „50 невероятни места в България“

Слави Панайотов – The Clashers гостува и представя във Варна „50 невероятни места в България“

Аз детето | 2023-01-18

Слави Панайотов – The Clashers гостува и представя във Варна „50 невероятни места в България“

На 21 януари 2023 Grand Mall ще е домакин на варненската премиера на новата книга на инфлуенсъра Слави Панайотов – The Clashers: „50 невероятни места в България“. Вече напът да се превърне в един от големите хитове на книжния пазар, само месец след излизането си от печат, книгата ще изкуши не само последователите на влогъра в YouTube, които вече надминават 1,26 милиона. Тя е съвременен тип четиво, което взема най-доброто от двата свята – от познавателната информация и от забавлението и го поднася с настроение под формата на инфотейнмънт.

„Приятели, щастлив съм да ви представя новата си книга – споделя Слави. – В нея ви разказвам за 50 невероятни места в България. Знаете, че обичам нашата родина и чрез книгата искам да ви подтикна да я опознаете. Това е начинът да я обикнем! Ще откриете, че книгата е един пътеводител от изцяло нов тип. Мислете за нея като продължение на „Топ мистериите на България“. Елате на 21 януари в Grand Mall, аз ще дам автограф на всички. Благодаря на всеки един от вас, който си вземе книгата и ме подкрепи!“

В книгата популярният влогър споделя свои лични преживявания и ни среща с не толкова известни, но приказни кътчета от България. Всъщност откриването на непознати места и разучаването на тяхната история е една от най-големите страсти в живота на Слави Панайотов. В своя YouTube канал – The Clashers през последните години той споделя видеа от своите приключенски пътувания по света и у нас и разказва на аудиторията си нещата, които е научил.

Този път Слави ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие към по-малко познати локации от нашата родина, като обогатява разказите си с лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да допусне и известна доза мистицизъм, отпращащ към неговата предишна хитова книга „Топ мистериите на България“, която има над 100 000 продадени копия.

От „50 невероятни места в България“ ще научим за: необяснимата сила в храма на Златолист; най-екстремната екопътека у нас; вкаменената гора на 30 милиона години; древната пирамида на Траките; вратата, която води през вековете; чудесата на Богородичната стъпка; най-стария манастир в Европа; бялото злато на Овеч; кръстопътя на религиите; родното място на бог Асклепий.

Издател е „Oз Books“, част от семейството на „Озон Ентъртейнмънт“, издателството, което публикува основно книги от инфлуенсъри, популярни YouTube и Фейсбук личности.

Началото на срещата със Слави Панайотов е в 11:00 ч. на 21 януари, вход свободен!

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град