покани

Начало | покани | Актьорът Ненчо Илчев ще забавлява плевенчани с илюзионно изкуство тази събота

Актьорът Ненчо Илчев ще забавлява плевенчани с илюзионно изкуство тази събота

Аз детето | 2023-01-27

Актьорът Ненчо Илчев ще забавлява плевенчани с илюзионно изкуство тази събота

Актьорът Ненчо Илчев ще забавлява плевенчани със своето илюзионно изкуство тази събота. Неговият магически спектакъл ще бъде със свободен вход на открита сцена, съобщи за БТА Георги Стоянов от организаторите на културното събитие. Той поясни, че популярният комик, който се е учил на магично изкуство от легендарния Мистър Сенко, идва в Плевен с идеята да зарадва не само най-малките си почитатели, но и техните родители.

Актьорът илюзионист се очаква да представи пред публиката нови фокуси и илюзии, коментира Стоянов. Известно е, че популярният изпълнител открива от ранна детска възраст пристрастеност към магическите трикове на сцената, отбеляза Стоянов. Съдбата го среща с големи майстори илюзионисти, сред които са и Орфи и Лепас. Най-близките му хора – семейството и приятелите, го подкрепят да се посвети на своята страст към вълшебствата.

Неговият илюзионен спектакъл в Плевен ще започне на 28 януари от 11.30 часа. По традиция всяка събота на открита плевенска сцена безплатно за публиката се представят различни музикални и артистични събития.

Вижте и някои по-лесни фокуси тук



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град