Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Школа за герои

Школа за герои

А. Хадживасилев | 2005-10-20

Школа за герои

Когато си син на най-известните супергерои на света – Командирът (Кърт Ръсел) и Фурията (Кели Престън), за теб има само едно училище – Школа за герои – елитно училище, натоварено с отговорността да превръща надарените със сила младежи, в бъдещи супергерои. Проблемът е, че Уил Стронгхолд (Майкъл Ангарано) няма собствени супер-способности – и което е още по-лошо, вместо да се присъедини към редиците на класа на "Героите", той се оказва пренебрегнат в класа на "Помощниците".

Всичко започва в едно тайно училище в облаците, което не прилича на никое от земните: Школа за герои, първото и единствено заведение, в което деца със свръхчовешки сили се учат как да се борят с престъпността, докато се борят с пубертета. В Школа за герои учениците се учат да хвърлят огнени топки покрай бейзболните, имат часове по изучаване на злодеянията наред с часовете по химия и са разделени на “герои” и “другари” (като Батман и Робин) вместо на отличници и повтарачи. Място съвсем не като от този свят и все пак напълно разпознаваемо; място, където свръхмодерни джунджурии, невероятни умения и смелост съжителстват с проблеми с родителите, съучениците и първите сърдечни трепети – с невероятно забавни резултати.

През първата си година в училището Уил ще трябва да оцелее, под наставничеството на строгия треньор по гимнастика, тиранин, който може да се движи супер-скоростно и да стреля с пръстите си. Положението на Уил се усложнява както от проблемите с момичетата, съпътстващи живота на тийнейджърите, така и от очакванията на родителите. Но когато един злодей поставя под заплаха неговото семейство, приятелите му и неприкосновеността на Школата за герои, Уил ще трябва да използва новооткритите си супер-сили, за да спаси всички и да се докаже като Герой, достоен за семейната традиция.Коментари
1 коментар

Васи , 12 г.,

Публикувано на 30.10.2008

един от най любимите ми филми обожавам го!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град