Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Ледена Епоха 2

Ледена Епоха 2

Аз-детето | 2006-03-31

Отново се задават любимите на цял свят герои от "Ледена епоха" завръщат се Мани, косматият мамут, ленивецът Сид, саблезъбият тигър Диего и шантавата саблезъба катерица Скрат. Ледената епоха е към своя край и животните се радват на топящия се рай, в който се превръща света им, включително и тримата герои от враждуващи видове, които случайно са станали приятели.

Този път те няма да спасяват човешко бебе, а ще се вълнуват от съвсем различни неща. Мани е готов да създаде семейство, само че не е виждал друг мамут от години и се страхува, че е последният оцелял от вида си. Но това продължава само докато не среща Ели – единственият оживял женски мамут в света. Единственият им проблем: те не могат да се понасят един друг. Освен това, незнайно защо, Ели е убедена, че не е мамут, а опосум! На всичкото отгоре, тя върви в комплект с двамата си “братя” опосуми – Краш и Еди, двойка весели пакостници, които винаги успяват да си намерят белята.

Мани, Сид и Диего обаче бързо разбират, че затоплящият се климат носи и много опасности – огромна ледена язовирна стена, поддържаща тонове океанска вода, е на път да се разчупи и поставя в опасност цялата долина. Единственият им шанс за оцеляване е на другия край на долината и тримата герои, заедно с Ели, Краш и Еди, заформят най-необичайното семейство на всички епохи и се отправят на пълно с опасности и приключения пътешествие.Коментари
8 коментара

Димитрина , 10 г.,

Публикувано на 25.06.2008

Обичам ЛЕДЕНА ЕПОХАА!!!

алекзандра димитрова, 9 г.,

Публикувано на 30.11.2008

много е хубаво това децко ледена епоха.

Никол , 11 г.,

Публикувано на 26.12.2008

много е яко!

Ясна , 12 г.,

Публикувано на 14.01.2009

мн як филм

Йоана Дачева, 6 г.,

Публикувано на 11.10.2009

всички герои са супер

Семах Велиева, 13 г.,

Публикувано на 01.12.2009

ас обичам да гледам ледена епоха интересно е нищо че сим голяма ас все още гледам децки филмчета защото някои са готини

Янита Колева, 8 г.,

Публикувано на 23.03.2010

търся децки гатанки за мама

марио ангелов, дете г.,

Публикувано на 02.04.2013

харесвам ледена епоха 2 защото е много яака

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град