Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Шантави рисунки-мисунки“ ще ни забавляват на малкия екран

„Шантави рисунки-мисунки“ ще ни забавляват на малкия екран

Аз детето | 2021-06-04

„Шантави рисунки-мисунки“ ще ни забавляват на малкия екран

„К‘во става, шефе?“ – ще попита Бъгс Бъни, а пък Туити ще каже „Мисуя, че видях котка“, докато ловко надхитрява Силвестър. Любимите герои от екипа на Looney Tunes се завръщат в премиерата на поредицата „Шантави рисунки-мисунки“.

Порки Пиг и Дафи Дък ще тръгнат на обиколка в джунглата, възседнали гигантски слон. Те търсят изгубен храм – легендата разказва, че там има огромно съкровище, но Дафи и Порки трябва да платят с ... билет за паркиране. Скритото богатство ще им помогне да решат проблема. Единствената уловка е, че храмът може би е прокълнат. Бъгс ще намери красив замък и ще реши да разпусне в него. Там го очакват телевизор и множество забавления, но той все още не знае, че замъкът е обитаван от зъл учен. Туити и собственичката му планират да изпекат кексчета, но когато яйцата свършват и дамата отива в магазина, Силвестър решава, че това е чудесна възможност да си хване канарче.

Премиерата на „Шантави рисунки-мисунки“ е на 7 юни от 14.00 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град