Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Кралски щит“ с нови епизоди от 14 юни

„Кралски щит“ с нови епизоди от 14 юни

Аз детето | 2021-06-10

„Кралски щит“ с нови епизоди от 14 юни

Животинското царство има своите защитници: това са петимата смели воини, които съставляват спасителната група „Кралски щит“. Заедно, те са в състояние да се изправят срещу най-различни противници, защото всеки от тях има специални умения. Смелият вълк Лука е водачът. Дивото коте Джабари е страхотен в шофирането. Ти Джей е много наблюдателен и отлично преценява трудните ситуации. Благодарение на изключително мъдрата горила Дилайла, „Кралски щит“ винаги разполага с внимателно разработени планове за действие. Полярният мечок Норвин е супер силен, а Спрокет може да създаде модерни устройства, достойни за герои като тях.

В новите епизоди, героите ще се изправят срещу Макс Децибела, който пък бива отвлечен. Той ще започне да безпокои своите спътници, като пуска силна музика – което се оказва доста опасно. Групата също ще пътува до царството на Джабари, за да види известната златна статуя.

Новите епизоди на „Кралски щит“ започват на 14 юни от 19.00 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град