Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | От 2 юли „Бебе Бос“ отново ще командва парада

От 2 юли „Бебе Бос“ отново ще командва парада

Аз детето | 2021-06-25

От 2 юли „Бебе Бос“ отново ще командва парада

Бебе Бос е отново в играта! Този юли DreamWorks Animation ни канят да „пораснем малки“ с „Бебе Бос: Семейни работи“ – продължението на номинирания за „Оскар“ боксофис хит „Бебе Бос“, който през 2017 г. покори сърцата на милиони зрители. Зъл гений, пъклен план, надпревара с времето, бебета нинджи и множество колоритни герои са само част от нещата, които съпътстват семейство Темпълтън в новото им нестандартно приключение, което ще предложи на зрителите много екшън, хумор и уникални преживявания.

Минали са години и Тим Темпълтън и неговият по-малък брат, по-известен като Бебе Бос, са се гмурнали дълбоко в света на възрастните – всеки е поел по своя собствен път в живота и двамата са забравили свободата, която са имали като деца и убеждението, че бебетата са най-големите шефове. Но появата на ново бебе бос, с екстравагантен подход и мото „няма невъзможни неща“, ще им припомни миналото и ще ги събере отново за важна мисия. БебеКорп са изправени пред сериозна опасност, като единствената им надежда, е да върнат в играта най-добрия им агент – Бебе Бос. Корпорацията е разработила ново „суперсладурско млекце“, с което превръщат порасналия Тед отново в бебе и надянал пелените, той оглавява „семейния бизнес“ да неутрализира заплахата.

Наред с пъстрата визия, изненадващите обрати и неспирната забава, „Бебе Бос: Семейни работи“ ще предложи на зрителите от всички възрасти оригинална и трогваща семейна история с много поуки, пречупени през нестандартната, но очарователна призма на едни от най-симпатичните и обаятелни филмови герои.

За филма:

Тим и съпругата му Керъл живеят в предградията с изключително умната им седемгодишна дъщеря Табита и очарователното ново бебе Тина. Табита, която е най-добрата в класа си в престижно училище за надарени деца, обожава своя чичо Тед и иска да бъде като него, но Тим, който все още не е загубил развинтеното си младежко въображение, се тревожи, че тя учи прекалено много и не се радва на нормално детство. Когато бебе Тина се разкрива като – та-да! – таен агент на БебеКорп и трябва да разобличи мрачната тайна на училището на Табита и неговия мистериозен създател, д-р Ървин Армстронг, братята Темпълтън ще се обединят отново по неочакван начин, ще преоценят смисъла на семейството и ще открият какво наистина има значение на този свят.

„Бебе Бос: Семейни работи“ поема контрола от 2 юли само в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град