Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Сбъдваме най-съкровеното си „Желание“ от 24 ноември

Сбъдваме най-съкровеното си „Желание“ от 24 ноември

Аз детето | 2023-11-17

Сбъдваме най-съкровеното си „Желание“ от 24 ноември

Няма нищо по-силно във Вселената от някой с истинско Желание в сърцето си! Едва ли има по-добра илюстрация на това твърдение от Уолт Дисни, който създава иконичната фабрика за мечти, наречена Disney Animation. През своята 100-годишна история студиото сътворява едни от най-обичаните и успешни анимационни филми на всички времена, а техните герои – също както съкровените желания – живеят в сърцата на милиони хора. Джепето, жадуващ неговият дървен Пинокио да се превърне в истинско момче, Тиана, бленуваща за свой собствен ресторант, Моана, искаща да спаси своя остров... толкова много от иконичните образи на Дисни са дефинирани от техните мечти. На 24 ноември новата вълшебна приказка на студиото „Желание“ отдава почит на тази страст.

Филмът ни отвежда в невероятното кралство Росас, където желанията се сбъдват. Там ни очаква 17-годишната Аша (озвучавана на български от притежаващата невероятен глас и заразяваща енергичност Керана) – неуморим оптимист с остър ум, която е искрено загрижена за добруването на нейната общност. Когато, в момент на отчаяние, Аша отправя горещо желание към небесата, на нейния апел отговаря космическа сила – малка топка от неизчерпаема енергия, наречена Звезда. Заедно те ще се изправят срещу страховития владетел на Росас – красивият, но егоистичен крал Магнифико, за да опазят кралството и да докажат, че когато човек, изпълнен с кураж, се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и желанията се сбъдват.

Поглеждаме зад кулисите на „Желание“ с ексклузивно видео, в което творческият екип на продукцията разкрива вълнението от работата си по вдъхновения от изключително богатата история на Дисни филм, чийто иновативен, акварелен визуален стил напомня най-ранните класики на студиото „Снежанка и седемте джуджета“ (1937), „Пинокио“ (1940) и „Спящата красавица“ (1959). Авторите на филма обаче ни уверяват, че „Желание“ не само почита наследството на Уолт Дисни, но и гледа смело в бъдещето и са категорични, че в киносалоните ни очаква уникална, изпълнена с много музика и хумор вълшебна история, която ще стопли сърцата ни и ще ни напомни, че не бива да спираме да мечтаем, защото желанията наистина се сбъдват.

Ролите на български озвучават Керана, Орлин Павлов, Георги Стоянов, Надежда Панайотова, Симона Бакалова, Цвети Пеняшки, Ангел Проданов и др.

„Желание“ се сбъдва от 24 ноември 2023 г. само в кината на 2D, 3D и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град