Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любимите герои на малчуганите „Маша и Мечока“ идват на големия екран

Любимите герои на малчуганите „Маша и Мечока“ идват на големия екран

Аз детето | 2023-12-07

Любимите герои на малчуганите „Маша и Мечока“ идват на големия екран

Приключения на палавата Маша и грижовния Мечок вече са доказан феномен и повече от десетилетие приковават малки и големи пред телевизионните екрани, а от 15 декември тръгват и в киносалоните с първия си филм. За първи път създателите ни разкриват цветния свят отвъд гората.

Любимите ни герои решават да сбъднат една мечта на Мечока, но за целта трябва да тръгнат на пътешествие и така се озовават в центъра на социалния живот в града. Пакостницата Маша има нова идея – Мечо влиза в ролята на сватбен фотограф, а тя ще бъде негов асистент. Как творческият хаос, който цари около Маша, ще се отрази на този празник на истинската любов? И какво ще струва това на Мечока? След това пътешествието им продължава с най-различни перипетии, докато накрая идва Коледа – времето, когато се случват чудеса, а понякога се създават и невероятни приятелства.

Една случайна среща на Маша с малкия Януари, Властелинът на леда, ни показва колко е важно да се наслаждаваме на настоящия момент и че сме способни да сътворим чудеса, когато сме заедно и се подкрепяме. Заедно с Маша, Мечока и всичките си любими герои от един от най-известните сериали, малки и големи ще се впуснат във вълнуващо и щуро коледно приключение, изпълнено с магия, хумор, музика и песни, което ще събере различни поколения пред големия екран и ще ги потопи в празнична атмосфера.

Animaccord е студио, което разработва, произвежда и разпространява анимационни продукции в световен мащаб, известно с анимационния сериал „Маша и Мечока“. През февруари 2015 г. студиото получава наградата за най-добра анимация в категорията „Творчески талант“ на Kidscreen Awards за „Маша и Мечока“. През същата година Animaccord е обявена за шестата най-добра продуцентска компания в света.

„Маша и Мечока“ е анимационен телевизионен сериал, базиран на детска народна приказка със същото име. Сериалът се фокусира върху приключенията на малко момиченце на име Маша и нейния грижовен приятел – Мечока, който винаги я пази и се грижи за нея. Сериалът е преведен на 42 езика и е излъчван почти във всички краища на света. Любопитен факт е, че през 2019 г., десет години след излъчването на първия епизод, „Маша и Мечока“ вече е с над 20 млрд. гледания в YouTube, 225 млн. Долара приходи само от лицензирани играчки, сувенири и стоки и място в топ 5 най-популярни детски брандове в Европа. С това влиза и в Книгата на рекордите на Гинес като най-гледаното анимационно видео във видеоплатформата.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град