покани

Начало | покани | Със снежни забавления за малки и големи Пампорово отбелязва на 15 и 16 януари Световния ден на снега

Със снежни забавления за малки и големи Пампорово отбелязва на 15 и 16 януари Световния ден на снега

Аз детето | 2022-01-14

Със снежни забавления за малки и големи Пампорово отбелязва на 15 и 16 януари Световния ден на снега

Със снежен фест на 15 и 16 януари Пампорово ще отбележи Световния ден на снега, пишат от БТА. Снежен празник на открито, музика, забавни игри, томболи с награди са включени в програмата на зимния фестивал. Керана и Космонавтите ще открият в събота празника, след което купонът ще продължи с DJ сет и много забавления във фън зоната на ски център „Студенец“.

„Пампорово“ АД обяви специална промоционална оферта до края на януари с 40 процента намаление при онлайн резервации за 5-звездните хотели „Перелик“ и „Орловец“ за делничните дни от неделя до четвъртък включително, а за дните петък и събота отстъпката е 25 на сто, също при директна онлайн резервация.

Празникът World Snow Day е инициатива на Международната ски федерация и има за цел да запали децата по зимните спортове. Планинският курорт се включва за поредна година в кампанията. В неделя снежната фиеста ще продължи с игри за малки и големи на открито. Ски зоните Пампорово и Мечи чал са в отлично състояние. Снежната покривка е 130 см, работят 14 писти и 12 лифтови съоръжения.

Лифт карти и ски оборудване могат да бъдат закупени онлайн на pamporovo.me с отстъпки от 3 и 20 процента. За улеснение на туристите и съобразявайки се с противоепидемичните мерки са монтирани допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти чрез сканиране на QR код.

Photo by Dea Piratedea on Unsplash



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град