покани

Начало | покани | „Динозаври срещу роботи“ се изправят в епична битка в „Възраждане“

„Динозаври срещу роботи“ се изправят в епична битка в „Възраждане“

Аз детето | 2021-12-22

„Динозаври срещу роботи“ се изправят в епична битка в „Възраждане“

Фантастичен атракционен парк отвори врати в парк „Възраждане“ в столицата, съобщават организаторите от българската компания „Коко ейджънси“, която създава мобилни атракционни паркове в цял свят. Зимна приказна битка „Динозаври срещу роботи“ представя историята на събуждането от хилядолетен сън на динозаврите в полите на Витоша, срещата им с „живите роботи“ и възможността да съжителстват заедно в парка.

„Избрахме България за премиерна локация, въпреки че имаме запитвания от редица други страни, защото се гордеем с факта, че сме българска компания и смятаме, че българската публика заслужава да я види първа“, заявяват от „Коко ейджънси“.

Атракционният парк ще гостува в столицата до 10 март следващата година. В него всички запалени любители на фантастичните светове ще открият 14 макета на динозаври и 14 анимирани робота. Децата ще могат да обяздят динозаври като T-Rex или Parasaurolophus, да стрелят в пейнтбол кът по динозавър или робот, да скачат на батут или да се радват на феерия от сапунени мехури. През уикендите организаторите са предвидили и парад на ходещите роботи.

През изминалите три години повече от 4 млн. посетители на атракционните паркове са се докоснали до световете на „живите“ динозаври, дракони и роботи в световен мащаб, организирани от българската компания.

Атракционният парк ще бъде отворен всеки ден от 10.00 до 18.00 часа. Посетителите са задължени да носят маски и да спазват дистанция от 1.5 метра. Не се изисква зелен сертификат. Цената на билетите за възрастни е 15 лв., а за деца, студенти и пенсионери – 13 лв.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град