Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Премиерна поредица „Гормити“ по Cartoon Network!

Премиерна поредица „Гормити“ по Cartoon Network!

Аз детето | 2013-06-20

„За какво става въпрос?“, се питате вие. И така…
 

Когато древна заплаха се появява отново в лицето на Магор, господарят на народа Вулкан, неопитни млади принцове от петте региона на остров Горм – Въздух, Гора, Земя и Море – преминават през бърз курс по забравената история и силата на Гормитите. Ако успеят да овладеят силите на природата и да последват насоките на Стария Мъдрец, принцовете ще се превърнат в най-големите герои на своето царство и ще спасят света от управлението на злия народ Вулкан!

 

 

Четиримата принцове могат да черпят от природните сили на техните предци и да се трансформират в Непобедимите господари на природата с невероятни способности! Те могат и да събуждат и извикват много „изгубени“ Гормити от своята стихия, които да им помагат.

 

 

 

Ключът се намира в древни кристали, познати като Горм камъни и удивително… момент, почакайте малко – няма да разкриваме всичко!

 

 

 

 

Не пропускайте да гледате тази страхотна нова поредица по CN всяка събота от 19:00 часа и да разберете сами!



Коментари
5 коментара

Теодора Милева, 10 г.,

Публикувано на 21.08.2013

Аз съм Теди и съм влюбена в Ноктис.Благодаря на Леонардо Кунсуми,че го е създал.

марин гогов, 10 г.,

Публикувано на 10.09.2013

да добри са,но Теодора защо се излагаш?

Лени , 11 г.,

Публикувано на 10.09.2013

Да големи са красавци,но...О БОЖЕ! Теди наистина братовчедке не се излагай! А иначе са OK.И аз се влюбвам,но във истински момчета,а иначе тази привлекателност те кара сърцето ти да "дими".Е скъпа редакция не обръщайте внимание на братовчедка,голяма е колкото мен,но се лигави.

Joan , 11 г.,

Публикувано на 11.09.2013

hi again my friends! Tedi is crazy,she love Noktis,dut this is cool and crazy. Ha-ha-ha! I`m sorry Tedi but you not a cool. Wew,I go to mom, she read for the histori for gormiti! Bye,bye!

Мaриянa русевa, 11 г.,

Публикувано на 24.08.2014

Теди aко бях нa твое място нямaше дa се рaдвaм че го е създaл

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град