Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Месец юли – месецът на класическите приказки

Месец юли – месецът на класическите приказки

Аз детето | 2013-07-02

Месец юли – месецът на класическите приказки

През юли детският телевизионен канал JimJam приветства „Класически приказки“ – колекция от непреходни и очарователни приказни истории, на които деца от всички възрасти и техните семейства ще се наслаждават отново и отново.

„Класически приказки“ включва отличена с награди селекция от илюстровани приказки, сред които и „Аладин и вълшебната лампа“, „Красавицата и звярът“, „Камелот“, „Пътешествията на Гъливер“ и „Снежанка и седемте джуджета“. Създадено от бивши художници на „Дисни“, всяко фантастично и незабравимо приключение е придружено от оригинална музика и произведения на известни композитори за класическа колекция, несравними с други анимационни класики. Филмите са не само забавни, но и образователни. Те учат малките деца на ценни уроци за живота като приятелството, приемането, честността и хармонията.

„Класически приказки“ печели одобрението на критиката, както и селекция от най-значимите награди от различни събития, сред които „Kids First!“, „Barcelona Film Festival“, „ITA“, „Coalition for Quality Children’s Media“, „Film Advisory Board“ и „International Family Film Festival“. Приказните истории стават част от богатата и разширяваща се програмна библиотека на канала, която включва най-обичаните анимационни поредици „Томас и приятели“, „Пингу“, „Анджелина балерина“ и едно от най-новите програмни попълнения „Герои на града“.

Присъединете се към JimJam през юли за магическо пътешествие с незабравими спомени.



Коментари
1 коментар

теди ангелова, 10 г.,

Публикувано на 21.09.2013

някой ден може ли да ги качите във Google ще съм ви много благодарна,ако го направите

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град