Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Потопете се в едно необикновено триизмерно пътешествие с филма “Sea Rex: Праисторическо пътешествие”

Потопете се в едно необикновено триизмерно пътешествие с филма “Sea Rex: Праисторическо пътешествие”

Аз детето | 2012-09-13

Потопете се в едно необикновено триизмерно пътешествие с филма “Sea Rex: Праисторическо пътешествие”

Потопете се в едно необикновено триизмерно праисторическо пътешествие с филма “Sea Rex: Праисторическо пътешествие”. Той ще ви отведе в отминала епоха, преди 200 милиона години, където ще можете да изследвате подводна вселена, обитавана от изумителни създания, владели моретата преди динозаврите да покорят земята. Вижте как науката оживява и се пригответе за среща лице в лице с тиранозавъра на океана. Филмът ще оживее в IMAX 3D на 14 септември.

“Sea Rex: Праисторическо пътешествие” не е за изпускане, като се има предвид, че има изненадващо малко налична информация за морските хищници, които са живели по същото време като динозаврите. Това е странно, защото те са били не по-малко впечатляващи, поради размера им, способността им за адаптиране и оцеляване.

Едно нещо, което е много важно да се разбере е, че звездите на филма – праисторически морски чудовища – не са всъщност динозаврите. Динозаврите са живели само на сушата.

“Sea Rex: Праисторическо пътешествие” се разграничава от традиционните документални филми, както и начина, по който динозаври обикновено се проучват. Научните компоненти във филма са визуално изненадващи, възстановката на тези животни е 100% точна, не само по отношение на тяхната морфология, но и тяхното поведение.

Филмът е вълнуващо пътешествие в праисторическия подводен свят, подходящ за малките и големи зрители.



Коментари
1 коментар

ирен бирникова, 6 г.,

Публикувано на 28.09.2012

смятам че това е ентерсно и е много яко

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град