Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Гледайте приключенската комедия "Храбро сърце" в кината от днес

Гледайте приключенската комедия "Храбро сърце" в кината от днес

Аз детето | 2012-08-03

Гледайте приключенската комедия "Храбро сърце" в кината от днес

От древни времена разкази за епични битки и мистични легенди са предавани през поколения в суровите и загадъчни шотландски планини. "Храбро сърце" добавя нова история към фолклора – тази на смелата Мерида, която се опълчва на традицията, съдбата и най-свирепия сред зверовете.

Храбрата принцеса Мерида е дръзка девойка, опитен стрелец с лък и е решена сама да проправя пътя си в живота. Единствена дъщеря на крал Фергъс и кралица Елинор, Мерида се бунтува срещу вековен обичай в Шотландия, свещен за войнствените лордове в страната. Едрият Макгъфин, надменният Макинтош и свадливият Дингуол се противопоставят, а с действията си Мерида предизвиква хаос и бурно недоволство в кралството. Когато тя се обръща за помощ към ексцентричната Вещица, старицата изпълнява едно злощастно нейно желание, а опасността, произтекла от него, принуждава Мерида да открие значението на истинската храброст. Само така ще може да развали жестокото проклятие, преди да е станало твърде късно.

Режисиран от Марк Андрюз и Бренда Чапман и продуциран от Катрин Сарафиън, "Храбро сърце" е епично приключение с много емоция, запомнящи се герои и специфичния хумор на Pixar, любим на публиката от всички възрасти.

Филмът излиза по кината в България от днес (3 август 2012 г). и е представен на Disney Digital 3D и на 2D в избрани кина.



Коментари
2 коментара

zary alexandrova, 11 г.,

Публикувано на 13.08.2012

Вчера ходих на кино и реших да гледам този филм.След като видях за какво става въпрос този филм-останах без думи!!!Филмът беше прекрасен!!!Беше много интересен пълен с изненади и приключения на принцесата на име Мерида.Препоръчвам на всички да гледат този филм,защото е супер!!!

ева димитрова, 11 г.,

Публикувано на 09.09.2012

някой може ли да каже къде мога да го гледам онлайн

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град