новини детски

Начало | новини детски | Подарък към всички деца от талантливата София Иванова с новата ѝ песен „Детето в мен“

Подарък към всички деца от талантливата София Иванова с новата ѝ песен „Детето в мен“

Аз детето | 2017-06-01

Подарък към всички деца от талантливата София Иванова с новата ѝ песен „Детето в мен“

Макар само 8-годишна, талантливата варненка София Иванова има зад себе си богат репертоар. За Деня на детето – 1 юни, тя ще представи новия си клип към песента „Детето в мен“. В студиото на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR певицата с ангелски глас сподели, че музиката и аранжиментът са на Алекс Кипров-младши, а текстът е на Цвети милева. В песента участва популярният фолклорен квартет „Славей“.

„Когато бях много малка постоянно плачех и мама и тате решиха да ме запишат на хор“, споделя за началото на своите първи музикални изяви малката София. От 4-годишна тя започва да упражнява певческите си способности и разказва, че всеки ден посещава музикални уроци. Освен да пее, талантливата певица обича да свири и на флейта, като демонстрира способностите си в ефира на Bulgaria ON AIR.

С дебютната си песен „Моята Родина“ София Иванова разплака хиляди българи по света. В Деня на Будителите клипът към песента, която в оригиналната си версия се изпълнява от хор „Балеринка“, беше споделен многократно в социалните мрежи като поздрав за големия български празник.





Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град