Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Пълна Драмарама“ с нови епизоди

„Пълна Драмарама“ с нови епизоди

Аз детето | 2021-09-07

„Пълна Драмарама“ с нови епизоди

Още преди време зрителите се влюбиха в поредицата „Пълна Драмарама“. А сега ще имат възможност за нови забавления с малките беладжии. Вторият сезон започва на 13 септември по Cartoon Network.

В новите епизоди се оказва, че Норбърт Хатчет има неосъществена детска мечта: иска да свири на туба. Децата ще видят това като възможност да се отърват от него – ако той се фокусира върху музикалната група, те ще могат да си правят каквото искат. Планът се оказва успешен, но те не очакват едно нещо: колко много ще им липсват грижите му.

Децата от забавачницата не са единствените, които създават весели проблеми във втория сезон. Известен хаос предизвиква и самият Хатчет. Той ще започне да се занимава и с втората си страст: компютърните игри. Ще използва код за пряк път в играта си и по този начин ще отприщи зловещ аватар? Ще успее ли веселата компания да се справи с опасния пришълец?

Новите епизоди от поредицата „Пълна Драмарама“ ще започнат на 13 септември. Като ще продължат да се излъчват всеки делник от 15.00 ч. по Cartoon Network.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град