Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Приказната магия на „Енканто“ ни завладява през ноември

Приказната магия на „Енканто“ ни завладява през ноември

Аз детето | 2021-08-09

Приказната магия на „Енканто“ ни завладява през ноември

Добре дошли в каса Мадригал. Този ноември, за своя 60-и пълнометражен анимационен филм „Енканто“, „Дисни“ ни канят на приказно пътешествие до величествените планини на Колумбия, до изпълнен с живот малък град, до забележителна магическа къща и до едно чудно и очарователно място, наречено Енканто.

Магията на Енканто е благословила всички деца в невероятното семейство Мадригал с уникални дарби. Всички деца, освен едно – 15-годишната Мирабел. Макар и лишена от специални способности, Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва, и копнее за нещо повече в живота. И когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение.

Създаден в традициите на най-големите и обичани анимационни хитове на Дисни, със своята интригуваща история и отличителни герои, „Енканто“ ще ни срещне с различна, пленяваща култура и ще предложи на зрителите в киносалоните вълшебно изживяване, изпълнено с много настроение и музика.

Оригиналната музика на „Енканто“ е дело на Лин-Мануел Миранда, който работи в близко сътрудничество със създателите на филма още от самото начало на проекта. Авторът на сензационния бродуейски мюзикъл „Хамилтън“, както и на песните от обичания анимационен хит на Дисни „Смелата Ваяна“, споделя въодушевлението си от факта, че „Енканто“ отразява културното богатство на Колумбия: „Влюбихме се в хората, културата и пресичащите се музикални стилове, които съществуват в региона.“

Режисьори на „Енканто“ са Байрън Хауърд („Зоотрополис“, „Рапунцел“ и „разбойникът“) и Джаред Буш („Зоотрополис“), който е и сценарист заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez). Продуценти са Кларк Спенсър и Ивет Мерино, а автор на оригиналната музика е Лин-Мануел Миранда („Хамилтън“, „Смелата Ваяна“).

Влизаме във вълшебния свят на „Енканто“ от 26 ноември само в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град