спорт

Начало | спорт | Над 1200 бойци по киокушин се събират в Камчия на един от най-големите тренировъчни лагери по карате в света

Над 1200 бойци по киокушин се събират в Камчия на един от най-големите тренировъчни лагери по карате в света

Аз детето | 2017-06-24

Над 1200 бойци по киокушин се събират в Камчия на един от най-големите тренировъчни лагери по карате в света

Над 1200 състезатели, инструктори и съдии по карате киокушин от 25 страни ще се съберат в Камчия на един от най-големите тренировъчни лагери по бойното изкуство в света. Той ще се проведе между 2 и 9 юли в морския град и се организира от Българската карате киокушин федерация (БККФ) и Световния киокушин съюз (Kyokushin World Union).

Специално за него у нас ще пристигнат едни от най-големите имена на карате киокушин в света и ръководители на най-престижните федерации и съюзи по бойното изкуство – International Kyokushin Federation (IFK), Кyokushin World Federation (KWF), Kyokushin World Union (KWU) и World Fighting Kyokushin Organisation (WFKO), Kyokushin-kan International Honbu.

И тази година за тренировъчния лагер в Камчия в България ще пристигне светилото в карате киокушин – Канчо Хацуо Рояма, директор на Kyokushin-kan International Honbu (9 дан). Сред официалните лица ще бъдат и Шихан Анджей Древняк (8 дан), Шихан Рамил Габасов (5 дан) и Шихан Дейвид Питхол (7 дан). Сред официалните представители от Българската карате киокушин федерация на лагера ще бъдат Сенсей Стоян Димов (4 дан) – изпълнителен директор на федерацията, Сенсей Николай Рачев (4 дан) – национален представител на БККФ, Шихан Асен Асенов (5 дан) и Сенсей Тихомир Атанасов (4 дан), които са членове на УС на БККФ.

Отборите от различните страни ще пристигнат на 2 юли, а още на следващия ден започват и усилените тренировки. Те ще бъдат двуразови и ще се провеждат на три отделни татамита, на плажа, дори и в морето!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град